Street Food Festival – Brasov, 2018

Daca ti-a fost dor de cel mai bun #StreetFood, muzica live, filme în aer liber si o atmosfera prietenoasa, sa stii ca Street Food Festival se intoarce! Evenimentul va avea loc in perioada 24 – 28 Mai 2018, pe platoul Sub Tampa.

Gurmanzii și nu numai sunt invitati sa se bucure de o experienta completa care va include atat preparate delicioase cat si activitati tematice. In fiecare zi va veti putea ocupa timpul cu filme, concerte outdoor si veti putea cunoaste bucatari celebri in cadrul conferintelor Meet&Greet. Nu va faceti griji pentru copii. Vor exista zone special amenajate si pentru ei. Si nu mai spun nimic de mancarem, pentru ca va asigur ca o sa aveti de unde alege.

Și pentru că în 2017 ne-am simțit extraordinar împreună, anul acesta ți-am pregătit, nu 3, nu 4, ci 5 zile în care să te bucuri de experiențe de neuitat. Vei avea suficient timp să guști toți burgerii care mai de care mai apetisanți, pizza, costiție, produse asiatice, dulciuri și multe altele.

Pentru că știi că Street Food Festival e mai mult decât mâncare grozavă, ți-am pregătit și Festival stage, Cinema Outdoor, Kids zone și Wine Garden.

Te așteptăm cu tot dragul pe Platoul de sub Tâmpa.

Street Food Festival – A new world to explore.

Prezentat de: Kaufland
O experiență: Staropramen
Brought to you by Why Not & Flavours Food Design

One Response to “Street Food Festival – Brasov, 2018”
  1. bonpizza April 23, 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *