Sushi Master Brasov – Livrare la domiciliu

Nu stiu cat de mult iubiti voi bucataria, dar eu nu am nici cea mai mica tangenta cu ea. Nu impi place sa gatesc, nu am timp sa gatesc, sunt mult prea obosit cand vin de la job ca sa ma gandesc ca mai trebuie sa imi fac si de mancare. Asa ca apelez la cea mai simpla varianta posibila: livrarea la domiciliu.

Problema? Brasovul sta extrem de prost la acest capitol. Sigur, daca vrei pizza chiar ai de unde sa alegi, dar cam aici se opreste partea de varietate. Ai la dispozitie cateva fast-food-uri care fac livrari, o gramada de restaurante care livreaza pizza, un restaurant chinezesc si, mai nou, am auzit de un loc care livreaza sushi.

Numele restaurantului este Sushi Master Brasov, o franciza, prima in Europa. Formatul lor este TAKE AWAY, fac si livrari, dar puteti consuma mancarea si in restaurant (in august au de gand sa deschida un Sushi Master si in Bucuresti).

Cei de acolo incurajeaza comenzile TAKE AWAY si livrarile, asa ca o sa aveti parte si de anumite cadouri atunci cand apelati la una din cele doua variante mentionate. In meniul lor, pe langa rulourile cu peste, au sushi cu pui si produse vegetariene, pentru cei care sunt vegetarieni si vor sa incerce ceva nou.

Site-ul lor este acesta: sushimaster.ro. Daca va pasioneaza bucataria japoneza sau vreti sa incercati ceva nou, va recomand sa le acordati o sansa.

Revenind la problema mea de mai sus, mai stiti restaurante bune care fac livrare la domiciliu? M-ar ajuta foarte mult orice recomandare.

2 Responses to “Sushi Master Brasov – Livrare la domiciliu”
  1. Ion September 6, 2017
  2. boogit January 23, 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *