Taberele Edison pentru elevii pasionati de tehnologie si antreprenoriat au ajuns in Brasov

Cluburile de Antreprenoriat și Tehnologie Edison, dedicate liceenilor, ajung in luna septembrie la Brasov. Elevii care vor sa fie inspirati si provocati de lumea tehnologiei si a antreprenoriatului sunt asteptati sa participe la Brașov Tech City Edition – cea de-a doua editie a taberei urbane Edison Camp, care va avea loc intre 3 si 5 Septembrie la Brasov.

,,Edison Camp este locul de întâlnire a antreprenoriatului cu tehnologia, unde elevii au ocazia să participe la concursuri și să viziteze start-up-uri din domenii relevante. Timp de trei zile, elevii au acces la tehnologii noi, greu de găsit în afara mediilor specializate. Prin aceste cluburi ne dorim să aducem liceenii mai aproape de cele două domenii, antreprenoriat și tehnologie, și nu ne oprim până nu ducem Edison Camp în toate orașele din România”, spune Tudor Popescu, coordonatorul Edison Camp.

Roboti, tehnologii creative, astronomie, microscopie si pitch-uri de business, toate se vor regasi in tabara urbana Edison si ii vor apropia pe tineri de joburile viitorului. Timp de trei zile, elevii vor avea ocazia sa dezvolte proiecte de succes si idei inovatoare, sa interactioneze cu influenceri din domeniul tech sau business si sa cumoasca tineri Edisonieni din toata tara. 

Activitatile celor trei zile ale taberei se vor desfasura de dimineata pana seara la Camera de Comert si Industrie Brașov. In tot acest timp, elevii vor participa la demonstratii cu drone, exercitii de realitate virtuala, vor lua parte la activitati de teambuilding si cunoastere, workshopuri de microscopie si vor putea testa un telescop astronomic cu diametrul de 400 mm.

Inscrierile se pot face printr-un simplu formular, insa doar 50 de norocosi vor fi selectati pentru Edison Camp Brasov.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *