Targul de Cariere revine la Brasov

Cea de-a patrusprezecea editie a Targului de Cariere Brasov va avea loc pe 19 si 20 Octombrie 2016, la Casa Armatei din Brasov (Strada Lunga, nr. 1A).
Program:
Miercuri, 19 Octombrie – 10:00 – 19:00
Joi, 20 Octombrie – 10:00 – 16:00
Intrarea este libera.

Descoperă cele mai bune oportunități de carieră la Târgul de Cariere Brașov!

Vino în 19 și 20 octombrie la Casa Armatei să faci următorul pas în carieră. 40 de companii și organizații recutează în cele două zile și caută atât specialiști, cât și persoane aflate la început de drum în domenii precum servicii, limbi străine, auto, telecom, recrutare, bancar, inginerie, IT, retail, foto, industria alimentară și altele. În plus, poți participa la concursuri și seminarii oferite de SynerTrade și Cerner Corporation.

Tinerii brașovenii vor avea posibilitatea de a interacționa direct cu recrutorii pentru a afla care sunt oportunitățile disponibile de pe piața forței de muncă și pentru a aplica la joburile, internshipurile sau programele de voluntariat disponibile.

Printre firmele participante: Arvato Bertelsmann, Competence Call Center, Quin, Lidl, Vodafone, Freudenberg, Preh Romania, CGS, Auchan, Leroy Merlin, KFC, McDonald’s, Olympus, Pizza Hut, JYSK, Stabilus si multi altii.

Mai multe detalii: aici.

targul-de-cariere-brasov la

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *