Toamna ne plimbam lejer

Cei care au norocul de a locui in Brasov, cunosc bine peisajul de toamna, aproape magic. Peisajul este cu atat mai frumos cu cat te aventurezi spre iesirea din oras, admirand imprejurimile cu paduri intinse si dese. Insa, aceste aventuri nu se fac cu masina, ci cu bicicleta, deoarece nu trebuie sa te grabesti cand admiri natura, dar si pentru ca trebuie sa simti aerul curat de toamna. Magazinul Click4sport.ro este cel mai mare furnizor de biciclete din Brasov, care ofera si service pentru reparatii si upgrade-uri. Desigur, clientii din afara Brasovului pot opta pentru optiunea de a cumpara online, care este la fel de eficienta precum vizitarea magazinului propriu zis.

De ce sa cumperi de la Click4sport.ro? 

Acest magazin nu are doar produse de calitate si preturi convenabile, ci experienta si pasiune pentru ciclism. Staff-ul magazinului click4sport.ro poate sa indrume orice client spre alegerea unei biciclete oras care sa i se potriveasca, iar cei care comanda online pot contacta chat-ul live.

De ce aleg tot mai multe persoane sa mearga cu bicicleta?

Unul dintre cele mai mari pericole pentru sanatatea persoanelor care locuiesc in tarile dezvoltate este sedentarismul. Acesta poate provoca o multime de afectiuni, atat la nivelul coloanei vertebrale, cat si al articulatiilor si al inimii.

Daca alegi sa folosesti bicicleta in locul masinii personale, vei observa diferenta in buzunar. Vorbim atat despre o economie substantiala la carburant, dar si despre costuri mai mici pentru intretinere. Inlocuirea unor piese auto este mult mai scumpa decat a celor de la bicicleta. Un exemplu concludent il vedem pe acest site, unde gasim piese de calitate superioara, dar la un pret rezonabil.

Defectarea bicicletei nu va presupune prea multe inconveniente, comandarea unor piese noi se poate face oricand, deoarece nu va fi vorba de sume mari, iar reparatiile nu dureaza foarte mult in general.

Cati biciclisti supraponderali ai vazut? Suntem siguri ca numarul lor este extrem de mic, aproape inexistent, deoarece pedalatul va face ca tesutul adipos sa se topeasca. Corpul tau va deveni suplu si tonifiat, fara sa fie nevoie sa tii o dieta draconica, ce presupune infometare. 

Bicicleta iti da ocazia sa te aventurezi pe drumuri in afara orasului si sa vezi o multime de locuri noi, pe care nu le-ai fi vizitat in mod normal. Daca iei bicicleta intr-o sambata sau duminica vei descoperi ca orasul tau este inconjurat de paduri superbe, lacuri sau diverse lacase de cult, despre care nu stiai sau pe care le-ai ocolit inainte.

Stim cu totii ca masinile sunt extrem de poluante, mai ales cele cu motor diesel. Bicicleta, in schimb, este un mijloc de transport care nu afecteaza cu nimic mediul inconjurator. Desi poti parcurge kilometri intregi cu ea, nu emana gaze toxice, precum automobilele. 

Daca te preocupa viitorul planetei, dar si calitatea aerului din orasul in care locuiesti, bicicleta este, in mod evident, cea mai buna alegere pe care ai putea-o face pentru drumul pana la birou. 

Avand in vedere aceste argumente, putem considera ca cei care aleg mersul pe bicicleta sunt un fel de super-eroi care isi doresc sa salveze planeta, dar sa si admire peisajul in timp ce fac asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *