Two men show: Badea & Natanticu – Brasov, 2018

Cele doua show-uri de stand-up comedy sustinute de Badea & Natanticu vor avea loc vineri, incepand cu orele 18:00 si 20:00, la Centrul Cultural Reduta.
Pretul unui bilet:
– 45 lei

Pentru prima oară ambii entertaineri se vor afla în același timp pe scenă, provocând publicul la alegerea subiectelor de spectacol.

Autor al primului show de stand-up comedy găzduit de o televiziune (HBO România), Dan Badea este actor, entertainer și om de familie. A intrat destul de târziu în această industrie, dar este unul dintre cei care au ajutat la răspândirea fenomenului în România. În urmă cu patru ani, în 2013, avea să mai bifeze o premieră pentru entertainment-ul din România, realizând, împreună cu Răzvan Mazilu, spectacolul „Șaraiman”, care îmbina dansul cu momente de stand-up comedy – o satiră despre România acestui secol.

Actor de profesie, Cosmin Natanticu e cunoscut publicului român din colaborarea cu „Divertis”, „Serviciul român de comedie” și „Taxi Driver”, iar în 2016 a avut propriul show de comedie, „Comedy Club”, pe canalul TV Comedy Central Extra. A făcut UNATC-ul abia după ce a apărut în emisiuni de televiziune, din dorința de a deveni mai structurat și mai organizat, iar pe Toni Grecu, liderul Divertis, îl consideră „talismanul” lui norocos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *