Vinovatul, ”una dintre marile revelatii ale anului”, ruleaza la Brasov

Considerat de catre New York Times ”una dintre marile revelatii ale anului”, Gustav Möller, regizorul filmului Vinovatul / The Guilty, propune un thriller plin de suspans in care un ofiter de politie primeste un apel de urgenta de la o femeie care sustine ca a fost rapita.

La Brasov, Vinovatul se vede la Cinema One, incepand de ieri, 7 noiembrie, dupa urmatorul program:
– Miercuri si Joi (7 și 8 noiembrie): 23.15
– saptaman 9-15 Noiembrie:
– Vineri, Luni, Miercuri, Joi: 18.30, 22.15

Vinovatul este filmat în întregime într-un call center claustrofobic, căștile, telefoanele și computerele fiind singurele elemente de recuzită, iar restul personajelor principale fiind doar auzite prin telefon, nu văzute și în persoană. 85 de minute de adrenalină în care debutantul Gustav Möller reușește imposibilul, ținîndu-te pe muchia scaunului cu un thriller minimalist filmat în timp real, într-un interior unic, cu un personaj care vorbește nonstop la telefon.

Primit bine atât de public cât și de presa internațională, Vinovatul este un film ce ilustrează într-o manieră bulversantă cum cele mai bune intenții se pot tranforma într-o formă de abuz. Vinovatul / The Guilty a avut avanpremiera internațională la Sundance Film Festival la începutul anului 2018. De atunci și până acum, filmul a fost nominalizat și premiat în peste 30 de festivaluri din întreaga lume: Premiul Publicului, Premiul pentru Cea mai bună regie, Cel mai bun scenariu sau Cel mai bun actor în rol în rol principal sunt doar câteva dintre trofeele obținute de film.

No Responses to “Vinovatul, ”una dintre marile revelatii ale anului”, ruleaza la Brasov”

Leave a Reply

Your email address will not be published.