Zilele Argintului Brasov 2012 – Silver Antique

Evenimentul va avea loc in perioada 17 – 19 august, intre orele 10:00 – 20:00, la Galeriile Corona Brasov (Piata Sfatului 12 -14).

La Galeriile Corona veti gasi obiecte decorative din argint ce reprezinta cadouri de calitate si piese de colectie chiar si pentru cel mai exigente gusturi. Daca va pasioneaza argintul, acum aveti posibilitatea sa admirati/cumparati lucruri care cu siguranta o sa va depaseasca imaginatia, cel putin din punct de vedere al creativitatii si frumusetii obiectelor prezentate la eveniment.
silver-antique-zilele-argintului-brasov-2012

Printre ele: miniaturi, bijuterii, obiecte decorative, casete de bijuterii, pandantive, servicii de masa, sfesnice, sticlute de parfum, bastoane accesorizate cu argint, fructiere, rame de fotografii, carti cu coperti decorate cu argint, monezi etc.

Antique Silver, 17 – 19 august, este o comoară pentru colecționarii pasionați de argint și bijuterii de epocă. Dacă sunteți în căutarea unei piese din argint în miniatură, potrivită pentru a fi făcută cadou sau doriți să faceți o investiție într-o piesă deosebită, demnă de o achiziție de muzeu, echipa noastră vă consiliază pentru a face alegerea perfectă. La Galeriile Corona incursiunea în lumea antichităților este o experiență prețioasă.

Sursa: aici.

No Responses to “Zilele Argintului Brasov 2012 – Silver Antique”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *