Activitati pe timpul iernii in Bucuresti

Acum ca temperaturile sunt scazute, ar putea parea ca sunt mai putine activitati pe care sa le putem face in timpul liber. E prea frig pentru aproape orice: plimbari in parc, stat la terase, mers la strand, sport in aer liber, mers cu role sau bicicleta. Partea buna daca esti din Bucuresti sau daca ajungi pe aici in sezonul rece este ca sunt destule activitati pe care sa le poti faci chiar si daca afara e frig. Daca stii locul in care vrei ajungi, dar nu stii cum sa ajungi, iti punem la dispozitie aplicatia online gratuita Harta Bucuresti detaliata. Trebuie doar sa scrii locul din care pleci si destinatia dorita, iar aplicatia iti va indica ruta cea mai avantajoasa.

Iata mai jos cateva activitati cu care iti poti ocupa timpul iarna in Bucuresti.

Mergi la patinoar – este o activitate super distractiva si, daca nu vrei sa patinezi in aerul rece, o poti face pe patinoarele acoperite din interiorul mallurilor. Daca nu stii sa patinezi, nu iti face griji, nimeni nu stie la inceput. Dupa maxim jumatate de ora de stat pe gheata iti vei mentine echilibrul fara probleme. Te vei incalzi, te vei distra si vei face sport in acelasi timp.

Vizioneaza un film la cinema – stiu ca gasim filmele si online, dar experienta la cinema este diferita, deoarece imaginea si sunetul dintr-o sala de cinema au o calitate mult mai buna. Este un mod foarte bun de a-ti petrece o parte din timp cand este frig.

Mergi la Escape Room – sunt multe astfel de locatii in Bucuresti si cel mai interesant e ca poti sa alegi tu tema camerei. Se poate participa doar in echipe formate din 2-6 persoane si trebuie sa “evadezi” din camera in maxim 60 de minute. E distractiv si iti pune mintea la contributie. Ia pranzul la un restaurant la mare inaltime – alege o locatie care sa iti ofere o panorama frumoasa asupra Bucurestiului si mergi ziua pentru ca peisajul este mai frumos. Sunt cateva astfel de locatii in Bucuresti, cel mai inalt (din Bucuresti si din tara) aflandu-se la 136 de metri inaltime.

Mergi la targuri, expozitii – in Bucuresti sunt evenimente in fiecare weekend: targuri de nunti, de obiecte handmade, de ciocolata, de mancaruri traditionale, expozitii de pictura, de obiecte traditionale etc. Multe dintre ele sunt cu intrare libera, dar pentru altele se plateste, insa e vorba de sume mici. Cert e ca, odata ajuns la un eveniment de acest gen, vei uita de frigul de afara si vei petrece mult timp hotarandu-te ce sa cumperi, ca sa nu pleci cu mana goala.

Dincolo de aglomeratie si trafic infernal, Bucurestiul are multe parti bune. Una dintre ele este ca, aici, iti poti gasi oricand ceva de facut, deoarece posibilitatile sunt nenumarate. Daca sunteti interesati de aceasi lucruri insa sunteti din orasul Cluj, va recomandam sa accesati Harta Clujului unde puteti gasi toate locatiile, obiectivele turistice si strazile orasului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *