Aduna cat mai multe persoane cu ajutorul unei publicitati stradale

Evenimentele in aer liber sunt uimitoare. In cadrul acestora se strange o multime de oameni care ajung sa se distreze impreuna si sa lege multe prietenii noi, pentru ca la un astfel de eveniment, vin oameni care au lucruri in comun, care sunt legati prin aceleasi gusturi in materie de muzica, mancare, lectura, etc. 

In tara se organizeaza multe astfel de intalniri, dar multe dintre acestea nu au succes pentru ca nu au o promovare ca la carte. Cand doresti sa organizezi un concert, o expozitie sau orice alt eveniment de acest fel, pentru a atrage un numar mare de vizitatori este indicat sa il promovezi cum trebuie. Daca lumea nu stie de ceea ce doresti sa faci, nu vor veni la tine.

Cum ma pot face cunoscut?

Raspunsul la acesta intrebare va fi intotdeauna “promovarea”. Prin promovare faci oamenii sa auda de tine sau de ceea ce doresti sa transmiti sau organizezi. Promovarea se poate face in diferite moduri, de la metode traditionale reprezentate de recomandari, la metode super costisitoare precum reclamele televizate sau radio. 

Publicitatea este cea mai importanta etapa in perioada de crestere a unei companii deoarece asa atragi clienti sau vizitatori. Conteaza foarte mult si modul in care aceasta este efectuata, pentru ca oamenii s-au plictisit de atatea reclama se anunturi, trebuie sa vii cu ceva nou si inedit pentru a putea sa facei oamenii sa fie curiosi si sa se intereseze de tine, intr-un final vizitandu-te.

Ce metoda de promovare este eficienta si ieftina?

O modalitate de a promova un eveniment, ce va avea impact si este si putin costistioare este reprezentata prin promovarea stradala. Aceasta este cea mai utila si benefica si te va ajuta sa atragi un numar foarte mare de persoane.

Pe langa faptul ca este usor de realizat, promovarea in aer liber va face ca mesajul tau sa ajunga la publicul tinta mult mai usor. Acest tip de promovare se poate face prin diverse insrumente precum bannerele textile, stegurile personalizate sau reclama luminoasa. 

Vreau sa organizez un concert, cum pot strange un numar cat mai mare de persoane?

Sunt diverse metode prin care puteti aduna un numar mare de oameni, insa multe dintre acestea sunt ineficiente daca nu sunteti o persoana/ trupa foarte cunoascuta. Oamenii de obicei cauta evenimente online, dar multi dintre acestia nu au timp, de aceea este necesar sa abordati si alte tipuri de promovare, precum cea stradala.

Amplasarea de steaguri personalizate este o idee excelenta deoarece pot fi observate cu usurinta de catre publicul targetat si cu siguranta veti strange cat de multi oameni doriti. Intr-adevar, in ziua de astazi, persoanele stau mai mult cu nasul in telefon, dar ganditi-va la persoanele ce sofeaza, acestea nu isi permit utilizarea telefonului non stop, asa ca vor fi atenti la drum. Un steag bine pozitionat, astfel incat sa fie observat cu usurinta din trafic, va avea impactul dorit deoarece soferii il vor observa imediat si vor deveni curiosi.

Sistemele folosite pentru promovarea stradala sunt demodate, de ce sa apelez la acestea?

Metodele clasice sunt cele mai eficiente. Da, promovarea prin social media si cea televizata este cea mai utilizata in prezent si are un impact mare, insa este o diferenta intre o promovare demodata si una clasica. Din punctul meu de vedere, promovarea prin bannere sau steaguri personalizate este un tip de publicitate clasica, ce inca are un impact major asupra publicului. Acestea se pot achiztiona de la o fabrica de steaguri .

Chiar daca pare a fi “expirata”, nu este, deoarece modul in care este realizat sistemul de promovare aduce beneficiile. Pot fi create reclame sau mesaje prin intermediul acestor sisteme intr-un mod foarte creativ si original, astfel incat sa aduca rezultatele dorite. Cum am precizat si mai sus, fiind in aer liber, au o vizibilitate mult mai mare. Oamenii petrec mult mai mult timp afara decat in casa si intra in contact cu diverse anunturi si afise, insa doar cele deosebite si unice le vor ramane intiparite in minte.

De ce sa aleg steaguri personalizate?

Sunt o metoda usor de abordat si ieftina. Acestea sunt realizate pe un material textil, rezistent in timp, iar imaginile si textele sunt imprimate in asa fel incat sa nu se stearga, folosid tehnologie de ultima generatie, astfel incat sa fie rezistente in fata oricarei conditii meteo.

Structurile sunt din materiale rezistente, iar avantajul oferit de acestea il constituie faptul ca pot fi refolosite si mutate. Scheletul ramane intact o perioada lunga de timp, iar materialul textil poate fi schimbat, astfel incat daca doriti sa promovati alt mesaj sau sa expuneti alta imagine, trebuie doar sa schimbati acest material cu imprimeu si sa pastrati sheletul structurii.

Acestea aduc multe avantaje la costuri reduse si de aceea sunt o alegere foarte buna, mai ales ca vor avea intotdeauna un impact mare asupra publicului. Un alt beneficiu adus de acestea este reprezentat de faptul ca pot fi folosite si in door si out door, astfel incat sa il amplasezi atat stradal, cat si la expozitii sau targuri efectuate in spatii inchise.

Din punctul meu de vedere este foarte important sa te promovezi pentru a avea succesul dorit. Recomandarea mea este sa apelati la o agentie ce se ocupa de realizarea de structuri publicitare si strategii de marketing pentru a va putea elabora cel mai eficient plant, astfel incat sa puteti avea succesul dorit.

Astfel de agentii va vor ajuta, fiind specializati in publicitate si dorind sa isi ajute toti clientii sa ajunga in punctul pe care si-l doresc. Daca ai un produs sau un serviciu, vrei sa organizezi o expozitie, un concert, sau orice altceva unde vrei sa atragi un numar mare persoane, este esential sa iti creezi o publicitate creativa si originala, astfel incat sa faci publicul curios. Promovarea stradala este o metoda foarte eficienta si se realizeaza la costuri mult mai mici decat alte tipuri de promovare, aducand un numar foarte mare de vizitatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published.