BForce Motor Squad, cel mai bun service specializat pentru autoturismele BMW!

Daca esti in cautarea unui service profesionist autorizat R.A.R. care este specializat pe BMW, atunci echipa BForce Motor Squad este raspunsul perfect pentru nevoile tale.

Acest service specializat BMW, are o experienta de 10 ani in repararea modelelor acestei marci, ce dispunde de aparatura si scule profesionale si de cea mai buna calitate, cat si de mecanici profesionisti cu vaste cunostinte in materie de BMW, pasiunea pentru aceasta marca fiind principalul lor atuu, aceasta afacere fiind inceputa tocmai din acest motiv.  

Probabil ca marea majoritate a posesorilor de autoturisme isi doresc ca masina personala sa fie intr-o stare cate mai buna si indiferent de natura defectiunilor care apar si sa isi poata repara autotrismul asa cum trebuie, pentru a garanta toata siguranta necesara.

Pentru a putea face acest lucru cu succes, avem nevoie de piese cat mai bune calitativ, originale sau chiar si after market dar de la producatori cat mai seriosi, dar mai ales avem nevoie de un service cu oameni capabili sa ne rezolve toate problemele intr-un timp scurt si cu un pret corect, precum BForce Motor Squad.

Fiind o marca de top, este de inteles ca autoturismele BMW au nevoie de o atentie ceva mai deoasebita. In ciuda pretului ceva mai ridicat de achizite chiar si pentru cele second hand, BMW-urile sunt extrem de populare, fiind poate cea mai apreciata marca auto de catre soferii de la noi din tara.

Cel mai important aspect este ca masina sa iti poata garanta toata siguranta necesara, atat tie cat si pentru ceilalti participanti ai traficului si de aceea este necesara cate o revizie tehnica din cand in cand, pentru a putea stii constant ce probleme pot aparea la masina, cei de la BForce Motor Squad fiind capabili sa identifice si sa rezolve orice problema tehnica, indiferent de complexitatea acesteia, in cel mai scurt timp posibil.

BForce Motor Squad, este acea echipa care iti va putea garanta reparatii de cea mai buna calitate si de durata. Aceasta echipa este formata din 10 mecanici profesionisti si pasionati, avand si doua sedii in Bucuresti. In plus, BForce Motor Squad, detine si singura scoala de mecanici auto specializati BMW din Romania. Aceste cursuri sunt autorizate de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale, cat si de Ministerul Educatiei Nationale, urmand ca mai apoi cursantii sa primeasca diploma care este eliberata in baza O.G.nr.129/2000.

Cei care se vor inscrie la aceste cursuri, vor avea ce si de unde invata, fiind instruiti de catre oameni bine pregatiti, facand atat parte teoretica, cat si practica direct pe autoturisme BMW sub supravegherea si indrumarea mecanicilor specializati.

Daca esti posesorul unui autoturism BMW fie ca este vorba de unul mai vechi care are cativa ani buni sau unul nou, BForce este locul potrivit pentru revizuirea oricarui defect datorita angajatilor profesionisti si bine instruiti, avand cunostiinte despre toate modele indiferent de motorizari. In plus, fiecare interventie asupra masinii tale, va fi inscrisa in server-ul de istoric BMW.

In cazul in care ti-am starnit curiozitatea, tot ce trebuie sa faci este sa accesezi site-ul acestora, unde sunt prezentate detalii amanuntite iar pentru orice nelamurire ii poti contacta cu toata increderea sau poti da o fuga pana la una dintre locatiile lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.