Cele mai bune filtre de apa pentru case mici

Dorința de a avea o locuință decentă care să conțină toate mijloacele de satisfacere a nevoilor și care să ofere un trai cel puțin modest este exprimată în acțiunile de mobilare și achiziționare pentru locuință a tuturor echipamentelor necesare pentru îndeplinirea activităților cotidiene.

O casă de dimensiuni mici nu reprezintă un confort scăzut atât timp cât ea dispune de toate mijloacele utilizate în viața de zi cu zi, iar acestea sunt ordonate cu bun gust și adaptate spațiului pe care locuința îl pune la dispoziție. Printre nevoile de bază ale unei locuințe este și racordarea la sistemul de apă potabilă care să asigure necesarul de apă folosit atât pentru consum, cât și pentru uz casnic. Acest lucru implică și achiziționarea unui filtru pentru ca apa să poată fi pură, fără substanțe de natură organică sau anorganică, microbi sau virusuri.

Dacă vă îngrijorează spațiul limitat al locuinței dvs în momentul în care vă gândiți la achiziționarea unui echipament pentru purificarea apei, iată doar câteva dintre cele mai compacte dispozitive:

  1. FILTRO PURE 6M, osmoză inversă, 6 stadii, remineralizare. Este unul dintre cele mai preferate filtre pentru casele mici deoarece nu ocupă foarte mult spațiu și se poate adapta locuințelor cu deficit de suprafață prin faptul că poate fi plasat atât pe orizontală, cât și pe verticală. Bazinul de 12 litri destinat stocării apei este extrem de eficient pentru momentele în care întâmpinați probleme cu rețaua de apă deoarece vă crează o rezervă destul de consistentă. Este un purificator apa foarte bun si la un raport excelent pret/calitate.
  2. FILTRO UF5 BLACK, sistem de ultrafiltrare, filtre cu conector rapid. Un sistem practic, aspectuos prin prisma carcasei care ajută la eliminarea integrală a clorului, materialelor organice și a pesticidelor și vă asigură consumul de apă cu adevărat potabilă de care organismul dvs are nevoie. . Pe lângă acest fapt, dispune de o membrană de ultrafiltrare care oprește înaintarea bacteriilor și virusurilor spre a fi consumate. Montarea echipamentului este foarte ușoară și se poate realiza sub blatul de bucătărie datorită dimensiunilor reduse pe care le are.
  3. FILTRO UF4 ALCALIN, sistem de ultrafiltrare și alcalinizare. Va înlătura sedimentele cu care apa, în special cea din fântână, ajunge în locuința dvs și va înlătura prezența mirosului sau a gustului neplăcut. Un avantaj special al acestui echipament de purificare a apei destinat caselor de dimensiuni reduse este reprezentat de prezența cartușului de alcalinizare a apei care va spori calitatea lichidului prin creșterea PH-ului cu până la 2 puncte.

Alegerea sistemelor cele mai potrivite se face în funcție de prioritizarea nevoilor și resurselor de care dispuneți, atât financiar, cât și teritorial. Desigur că o investiție ridicată va crește calitatea funcțiilor oferite și vă conferă o altă siguranță cu privire la durabilitate, dar acest aspect nu scoate din schemă eficiența celorlalte dispozitive deoarece sunt adaptate fiecărui buget. Un alt criteriu după care se pot alege este modul și locul din care locuința își ia necesarul de apă, fie din fântână sau puț, fie de la rețelele de distribuire a apei.

Daca aveti nelamuriri in legatura cu tipurile de filtre de apa, puteti oricand sa apelati la specialistii FILTRO.ro. Acestia va vor ajuta in alegerea celui mai bun sistem pentru dvs. Ii puteti gasi pe www.filtro.ro, pe email (contact@filtro.ro) sau la telefon (0752.345.876)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *