Cele mai bune solutii de ambalare si de manipulare a lichidelor de la Schoeller Allibert

Nevoie de solutii de ambalare si de depozitare a existat mereu inca de la crearea marilor fabrici si uzine, de acum mai bine de 200 de ani si chiar si inainte de asta. Cu timpul, acestea s-au diversificat si modernizat pentru a tine pasul cu nevoile si cerintele utilizatorilor dar si cu schimbarile tehnologice.

In ziua de azi, cel mai utilizat material pentru ambalare, depozitare si transport in siguranta a multor bunuri si produse este plasticul, urmat de carton si in unele cazuri lemn sau metal. Fiecare are avantajele si dezavantajele sale, de la un domeniu la altul. Fara indoiala ca cele mai simplu de utilizat si totodata mai rezistente sunt solutiile de ambalare din plastic, acest material devenind mai rezistent zi de zi.

Unul dintre cei mai mari furnizori de astfel de solutii de ambalare si depozitare din plastic, Schoeller Allibert, ne pune la dipozitie numeroase produse precum cutii, navete, paleti, containere si carucioare destinate multor sectoare ale industriei si altor domenii, fiind eficiente, sigure, rezistente si ieftine.

Printre produsele pe care le gasim pe site-ul lor se numara si containerele IBC pliabile, utile pentru manipularea lichidelor.Despre acestea putem gasi informatii pe site-ul lor la adresa: https://www.schoellerallibert.com/ro/products/intermediate-bulk-container. Acestea difera prin dimensiuni, modalitatea de pliere, volumul de lichid pe care il pot contine si diverse alte sisteme.

Comparativ cu alte produse, cele de la Schoeller Alliber sunt realizate nu numai pentru a satisface nevoile clietilor dar pentru a oferi si mai multe beneficii de atat, cel mai important dintre acestea fiind capacitatea de depozitare a acestora atunci cand nu sunt folosite. Astfel, cutile, navetele sau paletii poti fi stivuite simplu si rapid, ocupand putin spatiu, un aspect important pentru cei care au la dispozitie un spatiu limitat.

In precesul de realizare a unui produs la Schoeller sunt luate in calcul multe aspecte, incepand cu materiile prime utilizate pentru realizarea acestuia. Daca trebuie sa fie mai rigid sau mai elastic, mai greu sau mai usor. Astfel, este ales si tratat tipul de material plastic care va fi utilizat. In continuare, este luat in calcul domeniul in care urmeaza sa fie utilizat produsul. Astfel, cei de aici vor sti ce design sa aleaga pentru acesta, daca va fi nevoie de pereti solizi sau gauriti, o baza normala sau speciala, daca va fi nevoie de capac sau nu.

Containerele IBC pliabile sunt utile astfel in diverse domenii, de la cel alimentar pana la cel agricol sau chiar si cel al industriei auto. In acestea pot si depozitate pentru utilizare diverse tipuri de lichide. Acestea sunt in principiu ceea ce multi dintre noi numim rezervoare de apa, care au devenit comune in multe zone in ultimii ani datorita eficientei lor. Transportul in aceste tipuri de containere este foarte sigura si rapida. Pot fi amplasate pe paleti simpli sau pe carucioare cu roti si pot fi racordate le diverse sisteme de irigare, sa umplere sau de golire dupa caz.

Un container IBC clasic nu are decat spatiul de deschidere de la suprafata si robinetul pe unde il putem goli, peretii fiind solizi. In cazul containerelor pliabile de la Schoeller Allibert insa designul si utilizarea sunt ceva mai diferite. Astfel, ceea ce poate fi umplut cu lichid este de fapt un sac din nailon care este amplasat in interiorul containerului si care poate fi legat la un robinet sau un furtun. Astfel, atunci cand containerul este plin il depozitam sau transportam asa iar cand este gol il putem dezasambla pentru a ocupa mai putin spatiu. Dezasamblarea si reasamblarea sunt usor de realizat si iau doar cateva minute dupa care putem utiliza containerul dupa bunul plac.

In ceea ce priveste transportul acestor containere avem la dispozitie mai multe optiuni. Fie sa alegem containere care au ca baza un palet fie sa alegem containere cu o baza simpla, aceasta alegere fiind mai potrivita in cazul in care nu va fi nevoie sa fie mutat, avand de asemenea si un cost ceva mai mic.

Foarte simpla este si intretinerea unui astfel de recipient. Fiind din plastic, il putem spala la jetul de apa fara nicio problema iar sacul din interior poate fi schimbat in caz ca se sparge sau pe peretii acestuia se depun diverse substante utilizate anterior. Este important insa sa alegem un sac care sa aiba dimensiunile corecte, mai ales sa nu fie prea mare coparativ cu dimensiunile containerului.

In concluzie, Schoeller Allibert poate reprezenta cea mai buna alegere pentru cei care au nevoie de solutii de ambalare si transport de cea mai buna calitate, containerele IBC pentru lichide oferind cele mai bune rezultate in aceste cazuri datorita utilizarii facile, a rezistentei in timp, intretinerea usoara si pretul accesibil. Peste 1000 de produse diferite sunt la dispozitia clientilor zi de zi astfel incat afacerile lor sa functioneze la capacitate maxima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *