Curatare profesionala in timp de pandemie

Organizatia Mondiala a Sanatatii a semnalat importanta existentei unui mediu curat, igienizat si dezinfectat pentru a ajuta la controlul raspandirii coronavirusului. Specialistii recomanda in mod specific curatarea si dezinfectarea caselor si a instalatiilor in cel mai temeinic mod, nu numai pe perioada acestei pandemii, ci oricand este necesar.

Acest lucru este ceea ce putem numi o curatare profunda. Ar trebui sa tinem cont de sfaturile specialistilor din astfel de organizatii, in special acum, cand omenirea trece printr-o asemenea criza sanitara. Sanatatea si siguranta ta si a familiei trebuie sa fie o prioritate, iar intelegerea modului de a lupta impotriva raspandirii bolii este esentiala.

Ai nevoie de curatenie la domiciliu profesionala profunda?

Cu siguranta, poti curata, igieniza si dezinfecta propria casa cu solutii din magazine. Cu toate acestea, pentru a putea spune ca ai facut o curatare profunda, iti recomandam sa contactezi un profesionist, precum o firma de curatenie. O astfel de firma este Helppy, care ofera servicii de curatenie Bucuresti complete. Profesionistii pot folosi instrumente industriale pentru a ajunge in toate zonele casei tale.

Care este diferenta pe care o face aceasta firma de curatenie in Bucuresti

Helppy iti poate oferti nu numai curatare, ci si igienizare si dezinfectare. Cel mai important lucru pe care sa il intelegem este faptul ca curatarea nu ucide bacteriile, virusurile sau ciupercile, adica „germenii”. In schimb, curatarea se face pentru a elimina „germenii”, de obicei prin combinarea cu apa, a unui produs de curatare si a spalarii. Desi curatarea nu ucide „germenii”, este totusi un pas esential in procesul de curatare profunda, deoarece eliminarea murdariei si a resturilor poate face ca produsele si metodele care ucid „germenii” sa fie mai eficiente.

Pe de alta parte, dezinfectarea si igienizarea se refera la utilizarea unor metode si produse care functioneaza prin uciderea germenilor. Acestea nu curata neaparat suprafetele murdare, dar prin uciderea germenilor pe o suprafata dupa curatare, riscul de raspandire a infectiei poate sa scada simtitor. Solutiile speciale de igienizare folosite de Helppy, firma de curatenie in Bucuresti, reduc bacteriile pe o suprafata cu cel putin 99,8%. In schimb, dezinfectantii ucid o gama mai larga de microorganisme, inclusiv bacterii, virusuri, ciuperci si mucegai. Aceste metode functioneaza excelent pe toate suprafetele precum piatra naturala, inclusiv marmura, granitul si calcarul; tapiterie, tesaturi si draperii; covoare si pe suprafete dure neporoase, precum otelul inoxidabil si componentele sistemului de climatizare.

Metoda de „curatare profunda” inseamna folosirea a trei tehnici in functie de necesitate.

Utilizarea spray-urilor umede – acest lucru permite tehnicienilor sa acopere complet o suprafata. Dupa ce solutia este aplicata umed, se lasa sa se usuce pentru a asigura eficacitatea.

Stergerea suprafetelor – acest proces permite tehnicienilor sa tinteasca anumite zone pentru a asigura uciderea germenilor. Solutia se aplica umeda, se lasa sa stea 10 minute, apoi se sterge pentru o eficienta maxima.

Folosirea aburului – acest lucru le permite tehnicienilor sa ofere o solutie de salubritate si dezinfectare in locuri greu accesibile si unghiuri dificile.

Expertii de la firma de curatenie Bucuresti Helppy sunt pregatiti sa ofere locuintei tale o curatare profunda, inclusiv servicii imbunatatite de dezinfectant si igienizare pentru covor, tapiterie, conducte si suprafete dure.

In plus, personalul este sigur si respecta toate practicile de igiena recomandate. Atunci cand se efectueaza curatenia, angajatii poarta manusi si masca si nu trebuie sa te afli cu ei in aceeasi incapere. Echipa poate efectua intreg procesul in lipsa ta. Nu-ti face griji, oamenii de la Helppy sunt alesi printr-un proces riguros de selectie si toate bunurile tale sunt in deplina siguranta.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *