Elemente must have pentru un site web cu eficienta crescuta

Un site in online este asemanator cartii de identitate a fiecarei persoane. Site-ul trebuie sa contina tot ce ar avea nevoie un user, un potential client, un client existent. In ziua de astazi site-urile pot sa fie folosite pentru construirea increderii in brand, pentru educare, pentru informare, pentru a putea avea o baza de date cu adrese de e-mail sau nume de clienti care interactioneaza cu website-ul companiei.

Ideea este ca fiecare site ar trebui sa spuna o poveste despre o anumita companie, despre servicii si produse, sa ghideze clientii si utilizatorii intr-o calatorie din care fiecare are ceva de castigat. Indiferent de natura sa un site trebuie sa contina mai multe elemente cheie pentru a-si atinge scopul.

In procesul de creare site web nu trebuie sa uitam de promisiune, de afirmarea posibilitatii rezolvarii problemelor clientilor care intra pe site. E foarte important sa avem o promisiune pe home page pentru a le oferi oamenilor siguranta ca vor primi exact ce au nevoie de la o companie.

Alt element must have atunci cand incepe procesul de creare site web este butonul Call to Action, prin care utilizatorii care intra pe site sunt indemnati sa ia o decizie, sa faca un lucru, sa contacteze compania, sa afle mai multe despre produsele si serviciile promovate.

Si elementele de incredere trebuie sa fie prezente pe site, testimoniale si logo-uri care sa aminteasca mereu de companie, de calitatea serviciilor sale. Continutul trebuie schimbat constant, ce apare sa fie de calitate, nu trebuie repetate informatiile la anumite perioade de timp sub alta forma.

Tot pe site-uri pot sa existe si oferte de tip content upgrade, prin care clientii pot descarca un anumit tip de continut in schimbul adresei de e-mail, e exemplu. Serviciile de baza sunt nelipsite de pe site-urile pentru business, e bine sa avem casete cu toate aceste servicii si sa le promovam cat mai bine si cu o descriere cat mai relevanta. Acestea ar fi pe scurt elementele esentiale ale unui site pe care trebuie sa le implementati cu ajutorul

Leave a Reply

Your email address will not be published.