Expertii recomanda covoare moderne pentru un plus de eleganta

Ambianta locuintei contribuie uneori decisiv la starile de spirit pe care le avem, tocmai de aceea, pentru o dispozitie buna in fiecare zi, ai nevoie de incaperi elegante in care sa iti petreci timpul liber, de o atmosfera calda si primitoare. Avand in vedere faptul ca tendintele in materie de home deco se inclina spre simplitate, efectele speciale au rolul de a aduce un plus de culoare in fiecare locuinta.

Efectele speciale create in locuinta aduc de fiecare data o nota de eleganta si personalitate. Dat fiind faptul ca ai o varietate de elemente cu ajutorul carora poti crea decoruri spectaculoase, de data aceasta, expertii sunt absolut convinsi ca poti alege covoare moderne pentru un plus de rafinament, care sa se imbine intr-un mod unic si armonios cu restul elementelor din casa.

In ceea ce priveste covoarele de lux IdaShop, putem spune ca acestea au menirea de a transforma radical aspectul locuintei. Pentru sufragerie, de exemplu, ai posibilitatea de a alege piese de mobilier in culori neutre, mese moderne pentru living, care sa fie in acelasi stil cu mobilierul, si, bineinteles, un covor in culori vii, care sa atraga privirile fiecarui musafir.

Covoarele de lux IdaShop sunt lucrate manual si reprezinta accesorii care aduc caldura si pete de culoare in caminul fiecare dintre noi. Cu designuri deosebite, realizate din materiale premium, astfel de obiecte sunt ideale pentru a transforma complet atmosfera din incaperi, facandu-le mai primitoare, mai elegante si mai familiare.

Alegerea unui covor nu trebuie sa fie o actiune banala. Cu cat acorzi mai multa atentie, cu atat decorul final va avea mai multa personalitate si va arata mult mai elegant. Culorile alese, textura, dimensiunea, forma, fiecare trebuie sa aiba un rol decisiv in alegere. Culorile vii se potrivesc in spatiile inchise, pentru a face incaperea mai luminoasa.

Cele accentuate isi au locul in spatiile mari, in care peretii si corpurile de mobilier sunt in culori pastelate. La acest capitol sunt mai multe aspecte discutabile. Covoarele cu imprimeuri florale si inspirate din natura, extrem de vii si colorate, sunt ideale pentru camerele simple. Cele cu figuri geometrice sunt asociate incaperilor moderne si minimaliste, in care piesele de mobilier sunt recente. Covoarele cu tenta traditionala, chiar daca nu te duc cu gandul la lumea moderna, se potrivesc in incaperile vintage actuale.

Covor VENUS | SITAP

Sursa fotografie: https://www.idashop.ro/covor-sitap-venus.html

Estetic vorbind, forma trebuie aleasa in functie de designul obiectelor de mobilier si de dimensiunea disponibila. Covoarele moderne dreptunghiulare au efect de alungire, motiv pentru care trebuie alese pentru dormitoare sau spatii restranse. Cele ovale sau rotunde atrag intotdeauna atentia, dar nu se pliaza foarte bine in incaperile in care regasim mese moderne pentru living patrate sau dreptunghiulare.

In orice caz, alegerea trebuie sa fie bazata pe mai multi factori decisivi. Insa, daca iti doresti cu adevarat camere luxoase si elegante, trebuie sa fii atent chiar si la cele mai mici detalii. De fiecare data un covor poate imbunatatii aspectul sau, dimpotriva, poate avea impact negativ asupra decorului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *