Monuk All – gama de produse pentru casa ta!

Atunci cand alegi un dezinfectant, este important sa iei in considerare gama lor de activitate antimicrobiana. Un dezinfectant eficient este Monuk All si are mai multe actiuni simultan:

  • Actiune bactericida – capacitatea de inactivare a bacteriilor;
  • Tuberculocid – capacitatea de a inactiva tuberculoza micobacteriului;
  • Fungicid – capacitatea de inactivare a ciupercilor;
  • Sporocida – capacitatea de inactivare a sporilor microbilor;
  • Virucida – capacitatea de inactivare a virusurilor.

De remarcat este ca, eficienta dezinfectantului depinde de concentratia sa, precum si de durata expunerii. Eficienta spirtului medicinal Monuk All se datoreaza alcoolului in concentratie de 70%.

Monuk all spirt medicinal

Monuk all spirt medicinal include in compozitia sa mai multe substante active simultan. Compozitia dezinfectantilor poate fi, de asemenea, imbogatita cu ingrediente si componente anticorozive, parfumuri etc. Spirtul medicinal Monuk all este un produs care contine alcool si este considerat unul dintre primii dezinfectanti care sunt utilizati activ pana in zilele noastre. Monuk all spirt medicinal este extrem de eficient si are un cost redus. De asemenea, are o utilizare generala pentru dezinfectarea pielii si a suprafetelor de orice fel.

Monuk all alcool sanitar

Monuk all alcool sanitar este un dezinfectant modern cu o compozitie de alcool de 70%, care in cele din urma extinde semnificativ capacitatile dezinfectantului.

Sortimentul Monuk all este reprezentat de dezinfectanti moderni pentru diverse scopuri. De asemenea este un instrument extrem de eficient pentru dezinfectarea uneltelor, dispozitivelor medicale. Poate fi utilizat pentru tratamentul instrumentelor medicale si produselor dentare (impresii, implanturi etc.). Mai poate fi utilizat pentru dezinfectarea suprafetelor si a echipamentelor si de asemenea, pentru curatarea si dezinfectarea umeda a mainilor.

Monuk all servetele dezinfectante

Monuk all servetele dezinfectante este un produs gata de utilizare sub forma de servetele umede pentru curatarea si dezinfectarea dispozitivelor medicale si a oricaror suprafete, inclusiv a celor sensibile la alcool. Are proprietati bactericide, tuberculocide, fungicide si virucide ridicate. De asemenea, are proprietati exceptionale de curatare. Sunt deosebit de potrivite pentru procesarea in camera cu senzori cu ultrasunete, camere de presiune, saloane de bronzare etc.

Servetele dezinfectante monuk all

Pachetele de servetele dezinfectante Monuk all au o activitate antimicrobiana extrem de eficienta impotriva bacteriilor gram-pozitive si gram-negative (incluzand agenti patogeni ai infectiilor nosocomiale, tuberculoza micobacterium, infectii intestinale), virusi (inclusiv adenovirusuri, virusuri gripale, parainfluenza si alti agenti patogeni ai virusurilor respiratorii acute, virusuri polio, virusuri ale hepatitei enterice, parenterale, herpesului, SARS, gripei aviare, gripei porcine, HIV etc.), ciuperci din gen Candida, Trichophyton. 

Servetelele dezinfectante Monuk all pot fi folosite ca antiseptic pentru piele (pentru prelucrarea igienica a mainilor personalului medical, lucratorilor de laborator, personalului unitatilor de ingrijire a copilului, institutiilor de securitate sociala si in mediul casnic); pentru tratamentul sanitar al pielii (inclusiv pielea din jurul stomacului); pentru dezinfectarea pielii campului de injectie; pentru tratamentul picioarelor cu scopul prevenirii bolilor fungice; pentru dezinfectarea si prevenirea formarii eruptiilor scutecului, a plagilor sub presiune si a altor leziuni ale pielii; pentru dezinfectarea oricaror suprafete (inclusiv dispozitive si echipamente medicale).  Servetelele sunt ambalate in pachete. 

Spirt Monuk all

Spirt Monuk all este un produs de dezinfectare a suprafetelor si a celor greu accesibile din camere, suprafetele dispozitivelor si echipamentelor medicale, dezinfectarea manusilor din neopren, nitril si alte materiale rezistente la alcool, purtate de personal inainte de eliminare, dezinfectarea suprafetelor de masa, scaune ginecologice si dentare, mobilier dur , articole de ingrijire a pacientilor, jucarii din materiale neporoase, netede, echipamente de birou, incaltaminte pentru prevenirea bolilor fungice si alte obiecte care necesita dezinfectarea cu alcool. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *