Noodlesbar – Exprese Chinese Food

Dupa cum v-am mai spus si in trecut, cu toate ca “a sta singur” are foarte multe parti bune, sunt si cateva inconveniente. Unii le numesc “treburi casnice”. Si pe langa toate acestea, dupa ce reusesti cumva sa scapi de ele (spalat, calcat, sters, curatat), parca ti se face si foame. Da, foamea – ultima si cea mai mare problema! Nu stiu cum sunteti voi, dar eu as face orice, mai putin sa-mi fac de mancare.

Ori am o alergie cand vine vorba de facut mancare, ori lenea mea este prea mare. Sincer sa fiu, prefer sa muncesc. Asa ca, neavand alta alternativa la dispozitie, am inceput sa fac o lista cu toate restaurantele/fast-food-urile/pizzeriile care livreaza la domiciliu. Evident, am vrut ca lista sa fie cat mai diversificata cu putinta. Asa am ajuns si la Noodlesbar.

Incepand din 2008, Noodlesbar pregateste si livreaza mancare asiatica in Bucuresti si imprejurimi. Fie ca vreti sa mancati acasa sau la birou, meniul Noodlesbar o sa va aduca la destinatia specificata selectia unora dintre cele mai originale si apetisante retete adunate de pe intreg cuprinsul Asiei.

Daca vreti sa mancati preparate din pui/vita/porc/rata/curcan, fructe de mare, orez, noodles ou cu carne, noodles orez cu carne, supe, salate sau deserturi, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa intrati pe site si sa va comandati mancarea preferata. Toate aceste preparate si multe altele sunt doar la cateva click-uri distanta de voi. Comenzile se pot face telefonic sau online, de luni pana duminica, pana la ora 23:30.

Si ca totul sa fie perfect, cei de la Noodlesbar au obieciul sa isi fidelizeze clientii. Ce inseamna asta? Inseamna ca la o comanda de 100 lei primiti inca 15 lei Noodlesbar (comanda 200 lei – 25 lei Noodlesbar, comanda 300 lei – 35 lei Noodlesbar) pe care puteti sa ii folositi pe site.

Suna bine, nu-i asa? Ei bine, nu trebuie sa ma credeti pe cuvant. Intrati pe site si faceti o comanda. O sa-mi multumiti mai tarziu.

noodlesbar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *