O firma arhicunoscuta cu servicii de contabilitate suprasolicitate

Acum 14 ani isi incepea activitatea in Romania firma de contabilitate Realcont in prezent un adevarat Everest al serviciilor de profil din tara noastra. La vremea infiintarii a revolutionat contabilitatea prin noul concept introdus pe piata muncii: servicii de contabilitate de calitate premium de la distanta, consultanta fiscala, economica si manageriala furnizate rapid, prin e-mail ca toata lumea sa economiseasca timp si resurse economice.

Un birou de contabilitate intr-o firma inseamna consum de energie, asigurarea apei curente, grup sanitar, echipamente si consumabile.

Un partener care lucreaza pentru tine de la distanta nu consuma absolut nimic, ba iti si face un pret bun, cel mai mic de pe piata.

Vazandu-le seriozitatea, harnicia, profesionalismul si de ce nu si bucurandu-se de formele de fidelizare, clientii au fost atrasi an de an de profesionistii de la Realcont-ro. Intreprinzatori de succes, agenti economic renumiti, dar si institutii de stat si-au dat seama ca este mult mai avantajos sa tina evidentele contabile prin intermediul acestei firme, care are si asigurare in cazul unor erori profesionale.

Sunt 14 ani de cand contabilii de la acest furnizor de servicii au realizat bilanturi exacte, dar in cazul in care ar comite vreo eroare, firmele in cauza ar primi despagubiri care sa acopere 100% prejudiciul.

Cum sa nu fi atras de acesta firma de contabilitate, care este alaturi de tine, raspunde in fata controalelor care au ca obiect departamentul contabilitate si te consiliaza, de cate ori ai nevoie de un sfat?

Contabilii priceputi de aici cunosc legislatia si tin pasul cu tot ce apare nou in domeniu. In trecut, la un contract semnat pe o perioada de 12 luni, ei ofereau un premiu fabulos: trei luni de servicii contabile gratuite 100%. In prezent, si-au pastrat obiceiul de a oferi cadouri partenerilor fideli. Firma care semneaza un contract de 12 luni cu Realcont.ro, primeste ca bonus o luna de contabilitate gratuita, care se decide prin tragere la sorti.

In departamentul contabilitate se depune multa munca fiindca trebuie sa fie puse la punct  si la timp: salarizarea personalului si emiterea fluturasilor de salarii, delegari la Casa de Pensii si la Casa de Sanatate, intocmire D112 si depunere online a D112, intocmire bilant, calcul impozit pe profit, depunerea impozitelor pe profit.

Un contract cu firma aduce mari avantaje si celor care au afaceri de sezon. Sunt multi intreprinzatori, care in perioada de iarna isi deschid magazine cu produse de Craciun si inchiriaza spatii de desfacere si la Targurile de Craciun.

Ca totul sa fie in regula si amenzile sa nu fie mai mari decat incasarile, se impun evidente contabile oneste si plata tuturor impozitelor catre stat.

Firma Realcont.ro a crescut intr-un an, cat altele in 10 fiindca s-a investit in formarea personalului. Contabilii de aici participa la cursuri de formare continua, la simpozioane nationale si internetionale de contabilitate fiind in pas cu noile proceduri si tehnici de calcul.

Existenta unei firme performante in domeniul contabilitatii, care actioneaza virtual in tara noastra este un prilej de mare mandrie.

Realcont.ro este un partener de nadejde care te ajuta sa reusesti prin hatisul de formalitati si de evidente, punandu-ti la punct toate actele din departamentul contabilitatii si tinandu-te la curent cu ultimul banut pe care il ai in cont.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *