Platou de Lemn – Semnul Distinctiei

Orice tip de restaurant sau local HoReCa este facut cu un anumit design, care sa atraga clientii si care sa se concentreze pe un anumit tip de target. Asadar, este importanta alegerea veselei, platourilor, tacamurilor si altor obiecte de decor prezente in restaurant si pe masa in momentul servirii.

Set de platouri din lemn de acacia pentru servire in restaurant - RoseHome

Prezenta unui platou de lemn in restaurant este un semn al distinctiei. Un asemenea local este interesant, tinut minte si apreciat de catre clienti. Sunt prezentate in continuare informatii care sa va ajute sa intelegeti calitatile lemnului si modul in care este perceput de catre client, precum si avantajele de a avea in restaurant platouri si alte obiecte de lemn: 

Calitatile lemnului si ce transmite clientului

A alege platouri de lemn pentru HoReCa reprezinta o varianta care o sa incante privirile clientilor noi si vechi. Acestia se vor bucura de ceea ce exprima, de modul in care ii face sa se simta. 

Lemnul transmite o stare de eleganta si de clasic. El a fost intens folosit in trecutul istoriei, fiind mai apoi inlocuit de ceramica si de alte materiale, precum plasticul sau sticla. Clientii care vor primi mancarea pe farfurii sau platouri de lemn se vor simti mai aproape de natura, de varianta simpla de a manca, de un mod sustenabil de a consuma mancarea. 

Lemnul are proprietatea de a nu influenta gustul mancarii. Ea ramane pura, exact asa cum a fost gatita. De asemenea lemnul nu este un conductor pentru temperaturi inalte si un bol din lemn nu va afecta temperatura mancarii din interior. Astfel clientii nu se vor putea arde. 

Lemnul poate sa fie bine ingrijit si sa reziste mult timp in aceeasi forma, nefiind nevoie sa fie aruncat. Pentru anumite tipuri de lemn folosit se poate pune o hartie tip cerat pe deasupra lui, inaintea servirii. Astfel se pastreaza intact mult timp. 

Farfuriile si platourile de lemn de restaurant sunt folosite alaturi de linguri si furculite din acelasi material. Acestea din urma pot sa fie utilizate in relatie cu tigai pentru ca nu zgarie, ci protejeaza materialele din care sunt construite. 

Tava din lemn de acacia cu manere,  35x7cm - RoseHome

Avantajele lemnului in restaurante

Lemnul este cu siguranta o varianta potrivita pentru restaurant. Este bine sa fie alese farfurii, platouri, boluri si alte obiecte din aceeasi gama pentru servirea clientilor. Un prim avantaj al folosirii lor in HoReCa este acela al aspectului. O masa cu un platou mare de lemn pe care este servita mancarea, devine imediat centrul atentiei. Mancarea este integrata astfel intr-o imagine apropiata de natura, care este adorata de catre clienti. Un asemenea platou poate sa fie combinat si cu parti din melamina sau alte materiale pentru a deveni mai ingenios folosit. De exemplu poate sa devina astfel un mod interesant de a servi un burger sau o friptura, alaturi de alte mici boluri cu sosuri diverse. Lemnul in restaturante are si avantajul de a se pastra frumos daca este ingrijit si de a fi o varianta care nu afecteaza natura in momentul in care este aruncat, precum plasticul, de exemplu. 

In concluzie, lemnul si obiectele diverse construite din acest material sunt potrivite pentru restaturante moderne si clasice, care vor sa fie in centrul atentiei si care vor clienti multumiti de fiecare data. RoseHome ofera variante de vesela, de platouri si alte obiecte de lemn perfecte pentru afacerea HoReCa. Aici calitatea este la standarde inalte si orice proprietar poate gasi ceea ce isi doreste pentru restaurantul sau. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.