Prezentari vizuale la care angajatii sa fie atenti. E posibil cu noile tipuri de flipchart

Una dintre problemele cu care se confrunta cei care se ocupa de prezentari este captarea interesului angajatilor in timpul desfasurarii acestora. Cateva idei scrise pe o foaie de hartie sau intr-un slide nu vor fi asa de bine primite de restul echipei, la fel cum nu vor fi prea multi doritori sa te asculte daca prezentarea ta e una axata pe niste date prezentate foarte sec.

Ca sa captezi atentia tuturor si sa ai siguranta ca s-au retinut toate informatiile prezentate in sedinte te poti folosi de un flipchart de la Absolut Office. Un flipchart este special gandit pentru expunerea informatiilor intr-un mod vizual, vorbim de niste sisteme de afisare moderne care permit crearea unor prezentari pe care le vor urmari toti cei din sala cu un real interes.

Cu markerele din dotare se pot face diverse scheme, se pot evidentia anumite informatii intr-un mod creativ si interesant, prezentarile foarte plictisitoare vor deveni istorie daca se vor folosi aceste noi dispozitive.

Flipchart-urile pot fi fixe sau mobile, simple si cu brate, prezentarile obtinute cu ajutorul lor sunt elegante si moderne, inaltimile sunt reglabile pentru a avea mereu o suprafata suficient de mare pentru toate ideile tale.

Prin achizitionarea unui flipchart de la Absolut Office veti primi si garantie de pana la sapte ani, 30 de ani pentru suprafete, toate flipchart-urile au tavite pentru markere, sunt magnetice, hartiile se prin cu cleme rabatabile.

Ideile vor putea fi comunicate mai rapid si mai eficient in fiecare sedinta, dispozitivul poate fi luat oriunde, are greutate mica, e usor de curatat si de intretinut, markerele speciale sunt insotite si de burete care sterge orice urma pentru a putea continua prezentarea inceputa.

In oferta Absolut Office mai gasim si flipchart cu brate si rotite, flipchart magnetic din sticla, combi 3 in 1. Toate produsele din oferte au garantie si certificat de conformitate, stocurile sunt actualizate in permanenta asa ca puteti comanda oricand produsele dorite. Livrarile sunt rapide, in 24-48 de ore, asistenta telefonica si online este asigurata in permanenta, preturile produselor sunt mici pentru ca vorbimde un producator si importator direct.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *