Univers Enciclopedic sau o poveste cu final fericit

Maria era dependenta de carti si de cate ori termina o carte, se ducea la biblioteca scolii, sa o inapoieze si sa imprumute alta.

„- Mama, cei mai buni prieteni ai mei sunt cartile, fiindca ma invata atat de multe lucruri. Ele ma poarta pe aripile lor departe, departe si prin intermediul lor cunosc atat de multe personaje!”

In clipa in care a fost anuntata ca va ramane acasa si se va face scoala online, fetita a plans in hohote.

„- Ce ma fac in izolare, fara cartile mele?”

Parintii o iubeau enorm si au apreciat-o de cand nu stia sa citeasca si prefera cartile papusilor. Ii citeau ei, iar ea memora pasaje intregi si le reproducea cu placere.

Asa s-au gandit ei sa intre pe site-ul magazinului online de carti Univers Enciclopedic.

De la prima vizita pe site, parintii au fost fericiti, gandindu-se ca Maria va avea carti din belsug. Editura Univers Enciclopedic este unul dintre dintre cele mai indragite magazine online educative. Pe site-ul ei se gasesc la vanzare cartile de care si elevul de gimnaziu si cel  de liceu si studentul au nevoie si care ar trebui sa se gaseasca in fiecare biblioteca a familiei: DEX-ul, DOOM-ul si Dictionarul Literaturii Romane. In plus, iubitorii de mitologie, de folclor, de literatura si de enciclopedii gasesc carti foarte bune de care nu se vor mai desparti.

Nimeni nu trebuie sa iasa din casa, sa aduca alte carti, fiindca vin curierii la usa.  Aceasta editura carti isi protejeaza cititorii, oferindu-le in acelasi timp hrana spirituala de care au nevoie.

Este suficient ca indragostitii de carti sa intre pe site-ul editurii si sa caute cartile dorite, in categoriile de pe site.

De acasa, in conditii de maxima siguranta si confort, oamenii pot comanda carti si peste 2-3 zile coletul soseste la domiciliu.

Curierii poarta masti si manusi, iar pachetul este manipulat cu maxima atentie.

In ziua in care parintii i-au comandat 10 carti de pe site-ul Editurii Univers Enciclopedic, Maria s-a simtit la fel de fericita ca in ziua de Craciun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *