Ustensile indispensabile pentru a face prajituri in casa

Nu stim daca exista cineva caruia sa nu ii placa prajiturile. De la copii pana la seniori, dulciurile sunt adorate, mai ales daca sunt facute in casa. Insa, pentru a coace prajituri si torturi nu este nevoie numai de ingredientele din reteta si de talent, ci si de ustensile speciale. Va recomandam magazinul Hobbychef.ro daca sunteti pasionat de gastronomie si va doriti sa aveti cele mai bune ustensile pentru copt si gatit. 

Pentru prajituri aveti la dispozitie o gama extinsa de accesorii indispensabile, folosite atat de patiserii profesionisti, cat si de cei care fac dulciuri din pasiune. Vom enumera 9 instrumente esentiale pentru pregatire deserturilor de casa:

1 – Cantar

In retetele de patiserie, in special in crearea de aluaturi si creme, regula de aur este precizia! Asadar, obtinerea unui echilibru este intr-adevar esentiala. Cu un cantar de la Hobbychef.ro puteti sa cantariti ingredientele simplu si rapid. Nu uitati ca succesul unor deserturi depinde de dozarea corecta a ingredientelor.

2 – Mixerul

Mixerul este intr-adevar esential, in special pentru a amesteca albusuri si frisca, doua dintre cele mai utilizate ingrediente in produsele de patiserie. Acest produs este ideal pentru a amesteca rapid diverse ingrediente, capatand o consistenta perfecta pentru prajituri. 

3 – Formele pentru prajituri

Pentru a face deserturi bune, este important sa folositi forme pentru prajituri de buna calitate. Exista diverse forme si dimensiuni la Hobbychef.ro. Pentru o prajitura simpla de casa, trebuie doar sa aveti o rama dreptughiulara reglabila, iar pentru tort va trebuie o rama rotunda. Evident, de-a lungul timpului si experientei, luati in considerare sa cumparati si forme cu un diametru mai mic, astfel incat sa puteti face prajituri mai inalte. Va recomandam si formele de briose, dulciuri delicioase de origine americana. In cele din urma, pentru biscuiti, folositi tavi de aluminiu.

4 – Boluri

Cu siguranta, in bucatarie trebuie sa aveti boluri de diferite dimensiuni. Va sfatuim sa aveti atat boluri din plastic, cat si metal, care sunt practice, rezistente si usor de manevrat. Indreptati-va atentia spre pe cele cu fund rotunjit, care faciliteaza amestecarea aluatului.

5 – Duiuri

Duiurile de patiserie sunt utile pentru decorarea si umplerea dulciurilor. La Hobbychef.ro exista duiuri din inox.  Acestea sunt cu adevarat practice sir ezistente. Alegeti un set cu varfuri diferite pentru decorat si umplere.

6 – Spatule

Pe langa lingurile clasice din lemn, va recomand sa aveti cel putin o spatula din silicon. Sunt excelente, deoarece ajuta compozitia  sa se amestece bine si reusesc sa curete bolurile de aluat, evitand astfel risipa.

7 – Role pentru aluat

Rola este esentiala pentru rularea aluatului. Rola din lemn este perfecta pentru produse de patiserie si produse dospite. De asemenea, puteti folosi role cu forme diferite pentru a diversifica aspectul produselor de patiserie. 

9 – Sita

Sita este foarte utila pentru cernerea fainii si a pulberilor in general, astfel incat sa nu se formeze niciun fel de bule in aluat. La Hobbychef.ro, se gasesc in diametre diferite si cu o tesatura de plasa mai mult sau mai putin densa. Alegerea diferitelor tesaturi va va permite sa cerneti pulberi mai subtiri, cum ar fi zaharul pudra, sau altele, cum ar fi faina integrala, care are o consistenta mai grosiera.

Aceste instrumente nu trebuie sa lipseasca din bucatarie daca doriti sa faceti prajituri. Pentru mai multe accesorii, intrati pe pagina Hobbychef.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *