De ce sa apelezi la serviciile unui avocat

In momentul in care te gandesti serios sa apelezi la serviciile unui avocat din Cluj Napoca inseamna ca nu te afli intr-o situatie tocmai placuta, iar gasirea unui avocat eficient si bun poate fi o misiune destul de grea. Inainte de a-l alege asigura-te de faptul ca este specializat pe ceea ce ai tu nevoie, tinand cont de numeroasele cabinete de avocatura existente la Baroul Cluj. Adesea, imaginea unui avocat este asociata cu cea a unui litigiu. Cu toate acestea, rolul sau merge mult mai departe, nu se limiteaza doar la asta. Il poti contacta oricand ai nevoie de un sfat din domeniul justitiei sau pentru redactarea unui contract.

Avocatul este cel care va juca mai multe roluri in beneficiul clientului sau. Principalul sau rol este acela de a actiona in numele altei persoane si de a-l reprezenta juridic. Cabinet avocat cluj Ligia Tarcea joaca si rolul de consilier juridic, ii prezinta clientului optiunile pe care le are la dispozitie si isi ajuta clientii sa isi rezolve problemele si conflictele. Domeniile in care intervine un avocat sunt si ele vaste de la viata profesionala la cea privata, sfaturile sale fiind cu adevarat indispensabile.

Avocatul este cel care va sti cum sa comunice cu adeversarii si, daca este cazul, sa aplice metode de conciliere. Este cel care sustine interesele clientului sau si respecta totodata deontologia. Avocatul reprezinta un sprijin legal de nadejde, cel care gestioneaza orice caz cu usurinta si pricepere.

Tu vei sta linistit stiind ca o persoana competenta si profesionista iti va rezolva problemele in cel mai scurt timp. Un avocat este dedicat trup si suflet profesiei sale si va pune in serviciul clientilor sai un comportament responsabil, demn si onest. Cabinet avocatura Ligia Tarcea Cluj – ofera consultatii cu caracter juridic, asistenta si reprezentare in fata instantelor judecatoresti.

O posibilitate de a alege un avocat care se potriveste cu cerintele si nevoile clientului, o reprezinta referintele de la cei din jur. Sunt numeroase site-urile de specialitate in care sunt trecuti numerosi avocati din diverse orase mari: Cluj Napoca, Bucuresti, Timisoara, Constanta, Iasi si care au un sistem de rating implementat. Astfel, orice client multumit sau nemultumit de serviciile prestate de fiecare avocat in parte, poate vota.

Astfel, notele sunt in timp real pe site si reflecta intr-o masura calitatea serviciilor prestate. In plus, exista si sectiune de comentarii unde clientii isi povestesc experienta cu fiecare avocat in parte. In Cluj Napoca, exista numeroase birouri de avocatura, dupa Bucuresti fiind al doilea oras ca numar de avocati inscrisi la Barou. Tocmai de aceea, alegerea unui avocat in Cluj poate fi dificila. Exista o serie de restrictii impuse de Barou, astfel incat avocatii din Cluj si din celelalte orase nu mai au voie sa mentioneze pe site-urile proprii cv-ul, studii, date referitoare la onorarii, cazuri rezolvate, etc.

Cabinet Avocat Cluj Ligia Tarcea vine in intampinarea clientilor cu reprezentare juridica, consiliere in toate domeniile, indiferent de natura si complexitatea cazului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *