12 Dates of Christmas (2011)

Dupa cum v-am mai spus de cel putin cateva ori pana acum (si de abia am inceput), se pare ca spiritul Craciunului a inceput sa imi dea tarcoale. Cam repede, stiu. Nu pot sa explic sentimentul. Cred ca zapada de la sfirsitul lunii noiembrie este de vina. In orice caz, daca tot s-a gandit spiritul acesta sa ma bantuie, desi mai sunt vreo trei saptamani pana la Craciun, m-am gandit ca ar fi cazul sa caut cateva filme noi de sarbatori. Pe cele din Top 15 Filme de Craciun banuiesc ca le stiti deja.

Si nu a durat mult pana am dat de o comedie romantica foarte interesanta: 12 Dates of Christmas (2011). Mi-a placut mult si va recomand sa o cautati. Subiectul filmului mi-a adus putin aminte de filmul meu preferat Groundhog Day (1993).

Povestea: Kate (Amy Smart) are parte de cel mai ciudat Craciun din viata ei. Dupa foarte multe esecuri in dragoste, ea este hotarata sa il recucereasca pe fostul ei iubit in Ajunul Craciunului. Numai ca aceasta tentativa a ei distruge intalnirea organizata de mama ei vitrega cu Miles (Mark-Paul Gosselaar), un barbat de succes care putea sa o faca pe Kate sa uite de trecut.

Aici incepe partea interesanta. Intr-un mod suprinzator si inexplicabil, Kate primeste ocazia de a retrai Ajunul Craciunului din nou si din nou si din nou. De ce retraieste ea aceeasi zi? Ce vrea universul sa o invete? Ramane sa aflati singuri…

No Responses to “12 Dates of Christmas (2011)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *