A Bride for Christmas (2012)

Se pare ca cele mai dragute filme de Craciun sunt comediile romantice. Nu as putea spune ca sunt foarte surprins de aceasta descoperire. Sunt si mai putin surprins de faptul ca aproape toate filmele de sarbatori care au aparut in ultimii ani au fost produse de Hallmark. Cred ca au fel de monopol pe aceasta categorie. Dar asta nu ma deranjeaza cu nimic pentru ca se pricep si gasesc mereu povesti bune. O astfel de poveste este cea a filmului A Bride for Christmas (2012).

Povestea: Ce se intampla cand doua persoane care fug de relatii ca de o boala incurabila se intalnesc? Ies scantei, evident. Dar mai intai sa va spun cine sunt cele doua persoane. Jessie Patterston, designer interior, are o mare problema cand vine vorba de casatorie. Desi a fost logodita de trei ori, Jessie a facut tot posibilul sa strice fiecare relatie si, intr-un final, si-a promis ca o sa stea cat mai departe de barbati.

Aiden, consilier financiar, este prototipul perfect pentru burlacul etern. Fiind un om de succes, Aiden a avut mereu noroc la femei, dar nu si-a batut niciodata capul cu o relatie serioasa. Intr-o zi, in timp ce juca poker cu colegii lui, lui Aiden i se propune un pariu: sa convinga o femeie sa se casatoreasca cu el pana la Craciun. Dupa cum v-ati putut da seama, “aleasa” lui va fi nimeni alta decat Jessie.

Va reusi el sa o convinga sa se casatoreasca cu el pana la Craciun? Va reusi ea sa treaca peste fobia pe care o are? Ramane sa aflati singuri…

No Responses to “A Bride for Christmas (2012)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *