A Christmas Kiss (2011)

Dragii mei, nu mai este mult pana cand Craciunul ne va bate la usa/poarta. Deja cred ca v-ati dat seama ca, cel putin in luna aceasta, sunt dedicat filmelor de Craciun. Bine, le putem numi si filme Hallmark pentru ca majoritatea sunt produse de canalul respectiv. Surprinzator sau nu, toate productiile lor sunt foarte bune. Nu ma asteptam sa gasesc atatea povesti frumoase de sarbatori. Banuiesc ca asta este vestea buna. Daca iubiti Craciunul la fel de mult ca mine, atunci va garantez ca o sa va bucurati de fiecare recomandare pe care o s-o fac in aceasta perioada.

Nu uitati si de preferatele mele din Top 15 Filme de Craciun. Foarte multe filme de acolo merita atentia voastra. Revenind la recomandarea de astazi, A Christmas Kiss (2011) este o alta comedie romantica pe care ar trebui sa o aveti in vedere. Are o poveste foarte frumoasa. Sunt sigur ca o sa placa.

Povestea: Wendy Walton este un designer interior cu vise mari. Dorind sa devina cea mai buna din domeniu, ea renunta la o slujba pe care o iubeste din tot sufletul si accepta sa devina asistenta lui Pricilla Hall, cel mai cunoscut designer interior din Boston, sperand sa invete de la ea toata secretele meseriei. Intr-o seara, din greseala sau nu, ea ramane blocata in lift cu un barbat necunoscut care… o saruta. Sarutul respectiv, magic din toate punctele de vedere, ii va schimba viata.

Numai ca exista o problema. Barbatul din lift, dupa cum Wendy are sa afle la cateva zile dupa scena din lift, este fix iubitul sefei ei. De aici, dupa cum va puteti da seama, incepe distractia…

3 Responses to “A Christmas Kiss (2011)”
  1. ingrid December 13, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published.