A Country Wedding (2015)

Nu mi-am imaginat niciodata ca o sa vad si o sa-mi placa atat de multe filme produse de cei de la Hallmark. Dar se pare ca viata chiar este plina de suprize. Intr-o perioada in care producatorii de la Hollywood fac numai porcarii pline de injuraturi, nuditate, relatii fara sentimente, aventuri de o noapte si glume proaste, filmele de la Hallmark sunt ca luminita de la capatul tunelului… un fel de ultima speranta pentru cei care inca mai cred in dragoste adevarata.

A Country Wedding (2015) este un astfel de exemplu, genul de comedie romantica pe care o sa o iubiti, genul de film pe care o sa vreti mereu sa-l gasiti.

Povestea: La foarte multi ani dupa ce parintii lui au murit, s-ar putea spune ca Bradley are o viata de vis: o cariera muzicala de exceptie, bani, masini, case, fani si o logodnica foarte frumoasa. Inainte sa se casatoreasca insa, el decide sa se intoarca in micul orasel in care a copilarit si sa vanda casa parinteasca.

Numai ca ceva se intampla cand ajunge acolo, mai ales dupa ce se intalneste cu Sarah, fata din vecini cu care a copilarit. In scurt timp, Bradley isi aduce aminte de toate momentele placute pe care le-a avut cand era copil, renunta sa mai vanda casa si incepe sa petreaca din ce in ce mai mult timp cu Sarah…

As putea sa va spun mai multe dar banuiesc ca intuiti in ce directie merge povestea. Nu va faceti griji, filmul chiar merita vazut. Credeti-ma pe cuvant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *