Angel of Christmas (2015)

Dupa cum va spuneam si intr-un articol precedent, se pare ca spiritul Craciunului a inceput sa imi dea tarcoale. Si daca tot s-a gandit el sa ma bantuie, desi mai sunt vreo trei saptamani si ceva pana la Craciun, m-am gandit sa caut cateva filme noi de sarbatori. Pe cele din Top 15 Filme de Craciun banuiesc ca le stiti deja.

Se pare ca cei de la Hallmark s-au specializat in astfel de filme pentru ca, dupa ce am vazut 12 Gifts of Christmas (2015), am descoperit o alta comedie romantica de sarbatori pe care ar trebui sa o vedeti. Apropo, sper ca nu va asteptati la filme de Oscar. Povestile Hallmark sunt doar dragute, amuzante, placute si menite sa va aduca aminte de ceea ce ar trebui sa reprezinte sarbatorile de iarna.

Povestea recomandarii de astazi: Susan, editor de succes la un ziar local, se hotaraste sa scrie un articol despre legenda celebrului inger de Craciun al familiei, o statuie care se presupune ca are rolul de a apropia oamenii din jurul ei. Fiind o sceptica din nastere si nu o mare fana a Craciunului, Susan nu prea crede in traditiile de sarbatori si cu siguranta nu are de gand sa ia in serios “ingerul” familiei. Numai miracolele se intampla atunci cand te astepti mai putin iar ea va avea parte de unul care ii va schimba viata.

La ce ma refer? Ramane sa aflati singuri…

2 Responses to “Angel of Christmas (2015)”
  1. Madalina December 3, 2015
    • Daniel Urda December 3, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *