Angels and Ornaments (2014)

Dragii mei, daca vreti sa vedeti un film foarte bun de Craciun, atunci pot sa va asigur ca Angels and Ornaments (2014) este fix ceea ce cautati. Nu cred ca am vazut in ultimii ani o poveste de dragoste mai frumoasa ca aceasta. Pasionatii de filme romantice/comedii romantice/drame romantice vor iubi acest film cel putin la fel de mult pe cat il iubesc eu. Ca de obicei, cei de la Hallmark au un talent aparte cand vine vorba de productii de sarbatori. Cautati-l. Nu o sa va para rau.

Povestea: Cu toate ca este suparata dupa o despartire recenta, Corrine se pregateste de sarbatoarea ei preferata: Craciunul! Numai ca ceva lipseste. Da, v-ati dat seama, acel ceva este dragostea, iar ea pare ca nu gaseste niciodata pe cineva care sa se apropie de eroul din povestea ei de dragoste preferata. Cine este acel erou? Bunicul ei, cel care si-a iubit sotia mai mult decat orice de pe aceasta planeta, cel care a plecat pe front pentru a lupta in al doilea razboi mondial si trimitea de acolo, in fiecare an, cate o foaie cu partitura unui cantec scris de el, cel care nu a mai apucat sa isi vada copilul sau sa isi ia la revedere de la iubirea vietii lui.

Dar cand lucrurile par fara speranta, atunci destinul se decide sa intervina si Corrine va avea parte de un ajutor total neasteptat care ii va schimba viata. Nu o sa va spun despre ce este vorba. As strica farmecul filmului…

Leave a Reply

Your email address will not be published.