As Good as It Gets (1997)

Trebuie sa vedeti acest film. Macar o data in viata. Cred ca l-am mai vazut cand eram mic dar, fiindca nu imi aduceam aminte prea multe despre el, m-am hotarat sa il (re)vad. Un film superb! O poveste ciudata, inedita si foarte draguta cum rareori o sa mai aveti ocazia sa vedeti. Si, credeti-ma pe cuvant, Jack Nicholson nu este unul din actorii mei preferati. Cu greu il pot suporta. Exceptie fac doar putinele filme incredibile pe care nu le pot evita. Gen As Good as It Gets (1997). Si nu mi-am putut imagina niciodata ca o sa-l vad pe Jack intr-o comedie romantica/drama romantica.

Povestea: Ei bine, povestea este ciudatenia intruchipata. Melvin Udall (Jack Nicholson) este foarte probabil cel mai greu de suportat om din New York. Este arogant, rasist, nu suporta sa fie atins, are o problema cu tot ce misca in jurul lui, nu suporta pe nimeni, spune numai lucruri urate si jigneste pe toata lumea, este obsesiv si are o mare problema psihologica pe partea asta.

Cu toate acestea, exista cateva lucruri in viata lui de care nu se poate lipsi: cainele vecinului pe care nu il suporta la inceput, dar ajunge sa-l indrageasca odata ce stapanul lui este atacat, ajunge la spital si nu mai are cine sa-l ingrijeasca in afara lui si “ospatarita” (suna ciudat dar nu stiu cum sa-i spun altfel) de la restaurantul lui preferat.

Ei bine, totul se schimba in momentul in care ea nu mai poate veni la munca din cauza fiului ei bolnav. Nesuportand sa fie servit de altcineva, Melvin decide sa intervina si astfel va ajunge sa invete foarte multe lucruri despre viata si nu numai. Ramane sa aflati singuri mai multe detalii…

Puteti sa vedeti filmul online: aici.

No Responses to “As Good as It Gets (1997)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *