Date Night (2010)

Nu stiu cum am reusit sa nu vad filmul acesta pana acum! Ma depaseste! Cu siguranta Date Night se numara printre cele mai bune comedii romantice din 2010. Subiectul filmului este nou, plin de surprize, amuzant si presimt ca nu o sa va plictisiti daca o sa-l vizionati.

Phil (Steve Carell) and Claire Foster (Tina Fey) sunt un cuplu obisnuit. Sunt casatoriti de cativa ani, au doi copii iar viata lor este o rutina continua. Totul parea perfect, sau cel putin normal, pana cand cei doi afla ca cei mai buni prieteni ai lor divorteaza.

Din acest moment Phil si Claire intra in panica si incep sa se intrebe daca nu cumva asta li s-ar putea intampla si lor. Dorind sa evite acest lucru se gandesc sa faca ceva diferit si hotarasc sa mearga in oras la un restaurant nou si popular. Aici cei doi preiau identitatea unui alt cuplu pentru a reusi sa cineze in cea mai populara locatia si astfel fac o foarte mare greseala.

De ce? Pentru ca cei carora le-au “subtilizat” rezervarea erau cautati de foarte multa lume rea, sa zicem… Foarte bun filmul! Merita vazut!

Daca iti plac comediile romantice si vrei sa fii la curent cu cele mai noi/bune aparitii, atunci da like paginii de facebook : Comedii Romantice.

One Response to “Date Night (2010)”
  1. Roxy's blog November 7, 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *