DIVA – Festivalul de iubire al primaverii

În fiecare sâmbătă și duminică din aprilie, de la ora 16:00, DIVA a programat câte două filme romantice de primăvară (16 în total, dintre care 6 premiere), pentru după-amieze pline de iubire.Festivalul de iubire al primăveriipromite să umple inima telespectatorilor cu pasiune, speranță și planuri de vacanță pentru că acțiunea din filmele difuzate de DIVA are loc în peisaje de vis (precum Hawaii sau podgorii inundate de soare) și este spusă povestea unor personaje care descoperă perechea perfectă.

Festivalului de iubire al primăverii sărbătorește dragostea în aprilie cu noi filme romantice.

  • 6 aprilie, ora 16:00 – „Dragoste în Hawaii” („Romance in Hawaii”, 2023). Plajele nisipoase și dansul o transformă complet pe Leah (Kelley Jakle), care nu are deloc o viață plină de pasiune. Aceasta redescoperă bucuria și iubirea, pe paradisiaca insulă Hawaii (unde este trimisă de compania ei), alături de un instructor local de hula, Ikaika (Cedric Jonathan). Filmată în peisaje superbe, cu apusuri portocalii și plaje de vis, povestea surprinde cu succes și câteva dintre obiceiurile locale.
  • 7 aprilie, ora 16:00 – „Dragoste în floare” („Love in Bloom”, 2022). Filmul aruncă o privire sinceră asupra universului relațiilor romantice, prin intermediul poveștii Ameliei (Susie Abromeit). Sora ei, Bonnie, se mărită în Australia, dar rămâne izolată (alături de logodnicul ei) într-un resort montan, iar nunta este în pericol. Amelia trebuie să se ocupe de organizarea întregului eveniment, alături de cavalerul de onoare Grayson Tanner (Julian Haig), pentru a salva nunta.
  • 13 aprilie, ora 16:00 – „Deserturi cu dragoste” („Baked with a Kiss”, 2022). Un strop de magie care dă greș și deserturi absolut delicioase formează rețeta dezastrului… sau a iubirii neașteptate, în acest film cu Ansley Gordon și Jonathan Stoddard în rolurile principale. Ea este Peyton Hilliard, proprietara patiseriei Peyton’s Pastries, unde vinde produse cu denumiri ca „Best Day Ever”, „Big Promotion” și „Bun in the Oven”, care par a fi magice și ajută clienții să-și îndeplinească visurile. El este Archer Brooks, cel mai dificil client al eroinei, care are o companie de organizare de evenimente, în oraș. 
  • 14 aprilie, ora 16:00 – „Dragostea în joc” („Hearts in the Game”, 2023). Hazel Miller (Erin Cahill) trebuie să-l ajute pe jucătorul de baseball Diego Vasquez (Marco Grazzini) să-și refacă imaginea, după ce acesta s-a blocat pe teren, la campionatul World Series. Partea proastă este că Diego este fostul ei iubit din liceu, care i-a dat papucii și i-a distrus inima. Deci sarcina se va dovedi a fi cea mai dificilă din cariera și din viața ei, mai ales după ce Hazel și Diego se întorc în orășelul lor din Ohio, pentru a repara traumele trecutului.
  • 20 aprilie, ora 16:00 – „Potrivirea perfectă” („One Perfect Match”, 2023). În scenariu, renumita pețitoare Lucy Marks (Merritt Patterson) se îndrăgostește de noul ei client, afaceristul Finn Grayson (Joshua Sasse). Acesta este în căutarea perechii perfecte și este, la fel ca Lucy, un profesionist de succes, cu o viață personală inexistentă. În ciuda atracției pe care o simte, eroina îl cuplează pe Finn cu Molly (Charlotte Chimes).
  • 28 aprilie, ora 16:00 – „Dragoste la podgorie” („Romance at the Vineyard”, 2023). Allee Balzerini (Susie Abromeit) se chinuie să mențină pe linia de plutire podgoria familiei sale, iar nou-apărutul Ethan Blake (Tim Ross) o ajută, deși nu e deloc cine pare a fi… Ethan este, de fapt, un reprezentant de vânzări care vrea să cumpere proprietatea.

DIVA vă invită să sărbătoriți dragostea în Festivalului de iubire al primăvării, cu două filme romantice, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 16:00.

Află mai multe despre programele DIVA aici: https://www.facebook.com/divaromania/   

Televiziunea DIVA este disponibilă pe poziția 84 în grila digitală DIGI, poziția 203 în grila ORANGE, poziția 102 în grila VODAFONE și poziția 30 în grila FOCUS SAT. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *