DIVA – Primele 4 premiere din seria 31 de zile de vară

Ar trebui să crezi în jumătatea perfectă? DIVA te captivează iar cu noi povești în care iubirea triumfă, în ciuda tuturor obstacolelor. Seria 31 de zile de vară include 12 premiere romantice, în luna iunie, difuzate de luni până vineri, de la 20:00. În plus, în fiecare weekend, poveștile de dragoste sunt programate de dimineață până seară.

Începutul lunii (perioada 1-7 iunie) aduce la DIVA patru filme noi-nouțe, despre echilibrul dintre prietenie și dragoste, dificilul univers al întâlnirilor, o renovare care nu transformă doar o casă și o criză a vârstei mijlocii care promite o a doua șansă la viață. Iar dacă abia aștepți vacanța de vară, atunci nu trebuie să ratezi sub nicio formă a treia premieră din lista de mai jos, care are loc în paradisiacul Hawaii!

În prima zi din iunie, de la ora 20:00, facem cunoștință cu „Domnul Perfect” („Mr. Right”, 2023) – concept în care eroina Charlotte (Sierra Reid) nu crede deloc! Ceea ce ar putea fi o problemă, având în vedere că tocmai s-a angajat ca editor online, pentru o rubrică plină de sfaturi de dating… Pentru documentare, începe să iasă frecvent la întâlniri și cunoaște tot felul de bărbați, dar niciunul nu este jumătatea perfectă. Când nu muncește, Charlotte se relaxează alături de noul ei amic, Liam (Tanner Gillman), un barista local care știe cele mai interesante locuri din oraș. Evident, lecția simpatică foc pe care o învățăm din această premieră marca DIVA este că nu există bărbatul perfect, ci doar bărbatul perfect pentru fiecare dintre noi!

Duminică, 2 iunie, de la 20:00, Athena (Anja Savcic) se mută la Los Angeles și se angajează la o companie de dating (Date Better), unde devine „Pețitoarea” („Ms. Match” 2023) și iese la întâlniri prezentându-se drept „Amy”. Fix ca eroina din filmul anterior, locul de muncă îi dă viața personală peste cap: nu-i ușor să ieși în fiecare seară cu altcineva în oraș, iar regulile îi impun să nu se atașeze emoțional de clienți, să nu aibă contact fizic cu aceștia și să nu consume alcool. Cât de greu este să-i înveți pe alții cum să aibă succes la întâlniri, dacă nu ai prea multă experiență la capitolul relații? Foarte greu! 

Pe 3 iunie, spunem „Aloha cu dragoste” („Aloha with Love”, 2022), alături de arhitecta Gemma (Tiffany Smith). După moartea mătușii ei, aceasta pleacă în Hawaii, pentru a-i renova casa, alături de constructorul Ben (Trevor Donovan). Evident, acesta din urmă va readuce la viață nu doar locuința, ci și pe Gemma! Inspirată de cartea omonimă scrisă de Lindy Miller și filmată în idilica insulă Maui, povestea introduce privitorii în cultura și obiceiurile locale. Și este perfectă pentru pasionații proiectelor de renovare interioară: scenaristul Terence Brody a povestit că s-a apucat de scris într-o perioadă în care se uita mult la HGTV și i s-a părut o idee bună să combine popularele emisiuni TV despre renovări cu o frumoasă poveste de dragoste. Filmul începe la ora 20:00.

Prima săptămână a verii se încheie, la DIVA, cu premiera „Criza dragostei de mijloc” („Mid-Love Crisis”, 2022). Difuzat pe 7 iunie, de la ora 20:00, filmul este construit pe o schemă clasică: o familie disfuncțională și un weekend prelungit petrecut împreună. Figurile implicate în poveste sunt Mindy (Teri Hatcher, din „Neveste disperate”), fostul ei soț – Marc (Brian Markinson), fiica lor – Rita (Lauren K. Robek), prietena acesteia – Emily (Matreya Scarrwener) și unchiul ei, Sam (James Tupper), care e fostul iubit din liceu al lui Mindy. Toate aceste figuri au parte de un weekend extins într-o casă încăpătoare, pe malul unui lac înconjurat de peisaje frumoase foc – cascada rece ca gheața care apare în poveste, de exemplu (în care, la finalul filmărilor, Teri Hatcher a înotat în ciuda temperaturilor scăzute). În plus, actrița (care a fost dansatoare, în tinerețe) a impresionat pe toată lumea – inclusiv pe James Tupper – cu talentul ei la dans, pe muzică country.

Seria 31 de zile de vară continuă în iunie, la DIVA, cu alte opt filme difuzate în premieră, în fiecare seară din săptămână, de la ora 20:00. Așa cum spuneam mai sus, în plus fiecare weekend conține povești de dragoste difuzate de dimineață până seara, pe post – deci îți dorim vizionare plăcută și romantism cât cuprinde!

Află mai multe despre programele DIVA aici: https://www.facebook.com/divaromania/      

Televiziunea DIVA este disponibilă pe poziția 84 în grila digitală DIGI, poziția 203 în grila ORANGE, poziția 102 în grila VODAFONE și poziția 30 în grila FOCUS SAT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *