Fir Crazy (2013)

Sarbatori fericite, dragii mei! Avand in vedere perioada in care ne aflam, m-am gandit ca ar fi cazul sa va recomand un nou film de Craciun pe care ar trebui sa il aveti pe lista. Fir Crazy (2013) este o comedie romantica marca Hallmark care o sa va placa foarte mult. Garantez asta.

Si sper ca v-ati bucurat din plin de acest Craciun. Eu sunt extrem de fericit de faptul ca am avut parte de zapada anul acesta. Craciunul nu are farmec fara zapada.

Revenind la subiect, povestea filmului: Fix in prag de sarbatori, Elise MacReynolds, o tanara care a cam uitat de mult timp farmecul Craciunului, primeste doua vesti proaste: seful ei se decide sa o concedieze pentru ca nu arata destula pasiune pentru munca pe care o face, iar prietenul ei se decide sa o paraseasca. Un mod perfect de a incepe sarbatorile, nu-i asa?

Ca totul sa fie perfect, ea afla dupa cateva zile ca tatal ei si-a rupt piciorul in urma unui accident si nu se poate ocupa de vanzarea brazilor de Craciun, o afacere de familie de care Elise de abia astepta sa scape cand era mica. Neavand alta solutie, ea accepta sa se ocupe de vanzarea brazilor, dar in scurt timp descopera ca orice afacere implica suflet, pasiune si multa rabdare. Plus ca provocarile, chiar si in aceasta afacere, nu se lasa asteptate…

Leave a Reply

Your email address will not be published.