Hired Wife (1940)

Aventura mea in lumea filmelor clasice continua. Dupa cum v-am mai spus si cu alte ocazii, filmele clasice, mai ales cele filmate in alb-negru, nu au fost niciodata preferatele mele. Doar recent, de vreo cativa ani incoace, am reusit sa le descopar valoarea si sa le apreciez cu adevarat. N-as putea sa va spun exact ce a fost in capul meu auntci cand le evitam, dar ma bucur ca mi-a revenit.

Plus ca, intr-o perioada in care filmele care sunt lansate la cinematograf sunt de toata jena, filmele din anii ’30-’40-’50 sunt ca luminita de la capatul tunelului. Inca mai sper ca cei de la Hollywood sunt capabili sa mai faca filme la fel de bune ca cele clasice. Banuiesc ca speranta moare ultima. Intre timp eu o sa fac tot posibilul sa vad si sa va recomand toate “bijuteriile” trecutului.

Revenind la subiect, Hired Wife (1940) este o alta comedie/comedie romantica pe care ar trebui sa o aveti in vedere. Nu cred ca ati vazut nimic asemanator pana acum. Credeti-ma pe cuvant, o sa va placa.

Povestea: Avand in vedere ca afacerea sa este amenintata cu preluarea de cativa afaceristi mult mai puternici, directorul unei companii de constructii se hotaraste sa se casatoreasca cu secretara lui si sa treaca toata averea pe care o are pe numele ei. Problema? Ea il iubeste cu adevarat, el vrea alta femeie. De aici, evident, incepe distractia…

Leave a Reply

Your email address will not be published.