Hit and Run (2012)

Nu cred ca am vazut vreodata o comedie romantica in care cei doi actori principali sa ma enerveze atat de tare ca in acest film. Ea este un control-freak, o pacifista doctorand in comunicare neletala (sau ceva de genul) si genul acela de femeia care te critica din cinci in cinci minute. El este un natarau, genul de barbat sub papuc, care incearca sa nu o supere pe dragostea vietii lui. Jalnic. Cel mai prost cuplu din toate comediile romantice pe care le-am vazut.

Filmul nu este rau pe partea de comedie. Sunt mult faze amuzante dar va trebuie multa rabdare ca sa treceti peste problemele printesei din rolul principal.

Charlie Bronson intra intr-un program de protectie a martorilor dupa ce un jaf merge prost si autoritatile il conving sa depuna marturie impotriva unor hoti. Din pacate pentru el, se indragosteste si decide sa renunte la acoperire pentru iubita lui care primeste sansa unei cariere de succes in L.A. Problema? Prietenul obsedat al lui Annie care ii urmareste si le spune hotilor unde pot sa-l gaseasca pe Charlie…

2 Responses to “Hit and Run (2012)”
  1. Yamasha February 1, 2013
    • angel3110 February 1, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published.