Holiday Engagement (2011)

Avand in vedere ca spiritul Craciunului incepe sa ne dea tarcoale, m-am gandit ca ar fi cazul sa vad ce filme de sarbatori au mai aparut in ultimii ani. Nu pot sa spun ca am fost foarte surprins sa vad ca majoritatea filmelor de Craciun lansate in ultima perioada au fost produse de Hallmark. Incep sa cred ca cei de acolo s-au specializat pe aceasta categorie. In orice caz, nu pot decat sa ma bucur pentru ca toate productiile pe care le-am gasit pana acum au fost foarte bune. O sa va simtiti altfel dupa ce o sa vedeti un film bun de sarbatori.

Plus ca unele povesti din Top 15 Filme de Craciun au cam inceput sa-si piarda farmecul. Ceva nou nu strica din cand in cand. Ca de obicei, comedia romantica de astazi a avut premiera pe canalul Hallmark. Nu pot sa spun ca este un film incredibil, dar are o poveste draguta.

Povestea: Hillary Burns s-a chinuit toata viata sa fie pe placul mamei ei. Numai ca asta nu s-a intamplat niciodata. Cu cateva zile inaintea sarbatorilor insa, Hillary are sansa de a o face pe mama ei foarte fericita. Este logodita cu avocat de succes, are un loc de munca stabil si asteapta cu nerabdare nunta visata de familia ei. Problema? Hillary isi pierde locul de munca iar logodnicul anuleaza nunta.

Speriata de faptul ca trebuie sa isi viziteze familia, ingrozita de faptul ca o sa-si dezamageasca inca o data mama, ea apeleaza la o varianta de urgenta: angajeaza un actor care sa joace rolul logodnicului ei. Cum va functiona aceasta solutie a ei? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published.