How to Be Single (2016)

Am reusit in sfirsit sa vad aceasta comedie romantica. O asteptam de foarte mult timp. Cum a fost filmul? Destul de interesant. Nu ma asteptam ca How to Be Single (2016) sa prezinte atat de bine toate avantajele si dezavantajele pe care le are o viata de noapte activa.

Oricat am vrea sa ignoram asta, viata nu se rezuma numai la petreceri si aventuri care nu implica nici un fel de emotie. Deep down inside, toti vrem sa fim iubiti, toti cautam dragostea. Nimeni nu vrea sa fie singur. Numai ca trebuie sa invatam cum e sa fim singuri inainte sa fim cu cineva.

Povestea: O femeie plictisita de moarte de relatia ei de patru ani si dezamagita ca nu a facut nimic din ce si-a propus in viata se hotaraste sa… afle cum e sa fii singur/a cu adevarat. Pentru a face asta, Alice (Dakota Johnson) incepe sa experimenteze toate lucrurile pe care New York-ul le are de oferit: bautura, cluburi, baruri, petreceri si aventuri de o noapte.

Dupa cum era de asteptat, Alice descopera ca genul acesta de viata nu este chiar asa cum si l-a imaginat, dar si faptul ca este foarte important sa fii fericit/a si singur/a. Doar tu poti sa te faci fericit/a.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *