I’m Not a Robot (2017-2018)

Cred ca acum vreo cateva zile am incercat sa vizionez o comedie romantica americana. Din pacate, la fel ca si ultimele tentative din tara respectiva, filmul este o mare porcarie. Propaganda este la putere, “dragostea” este inexistenta, cliseele sunt fara numar, finalul este previzibil.

Pe scurt, nimic nou pe plaiurile romantice de la Hollywood. Poate si din acest motiv nu v-am mai recomandat nimic din aceasta categorie in ultima perioada. Nu prea am avut ce.

Evident, a fost nevoie sa ma reprofilez si sa caut alternative. Si le-am gasit! Nu o sa va vina sa credeti, mie sigur nu mi-ar fi venit acum multi ani, dar am inceput sa ma uit la seriale coreene si japoneze.

Spre suprinderea mea, cel putin pe partea de comedii romantice / drame romantice, coreeni si japonezii produc filme / seriale foarte bune si pe care ar trebui sa le aveti in vedere. Ignorati porcariile americane si dati o sansa productiilor din Asia. Nu o sa va para rau.

Un exemplu bun ar fi serialul coreean I’m Not a Robot (2017-2018) – il gasiti pe Netflix. Serialul are de toate dar cel mai mult mi-a placut povestea de dragoste. Plina de situatii amuzante, putin romantism, inocenta… cam tot ce ar trebui sa aiba o comedie romantica.

Daca iubiti genul, sigur o sa vreti sa vedeti aceasta poveste. Nu are cum sa nu va placa!

No Responses to “I’m Not a Robot (2017-2018)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *