Kate & Leopold (2001)

Ar putea dragostea sa treaca peste bariera timpului? Nu cred ca un om obisnuit s-ar fi putut gandi la asa ceva, dar se pare ca mintile luminate de la Hollywood au facut asta de foarte multe ori de-a lungul timpului. About Time (2013) si The Time Traveler’s Wife (2009) sunt doar doua filme care imi vin in cap dar sunt sigur ca mai sunt foarte multe productii care “ating” tema aceasta. Ei bine, Kate & Leopold (2001) este o poveste de dragoste care sparge aceasta bariera a timpului si ne arata ca iubirea nu tine cont de nimic… nici macar de cele doua secole care ii despart pe cei doi protagonisti.

Povestea: Leopold este un baron englez care locuieste in New York la sfirsitul sec. al XIX-lea. El trebuie sa se casatoreasca cu o femeie bogata pentru a-si scoate familia din datorii. Evident, nu vrea sa faca asta visand la o dragoste adevarata dar nu prea are incotro.

Kate este o femeie de afaceri de succes care, de asemenea. locuieste in New York, numai ca in sec.XXI. Datorita unui incident temporal descoperit de Stuart (fostul iubit al lui Kate), Leopold ajunge in prezent si astfel face cunostinta cu Kate. Ba mai mult, are sansa de a incerca visul acela al lui la o dragoste eterna…

No Responses to “Kate & Leopold (2001)”

Leave a Reply

Your email address will not be published.