Leap Year (2010)

Aceasta este cea mai buna comedie romantica pe care am vazut-o in ultimii 2 ani si cu siguranta cea mai buna din anul 2010! Daca sunteti fani ai genului, nu vreti sa ratati acest film.

Anna Brady este din Boston, lucreaza ca decorator interior si este logodita cu Jeremy de 4 ani. Inainte ca logodnicul ei care este cardiolog sa plece la o conferinta in Dublin cei doi trebuie sa ia o cina speciala impreuna. Anna crede ca Jeremy o va cere in casatorie insa el ii ofera doar o pereche de cercei de diamante si astfel, visul ei se spulbera…

Suparata/devastata ea isi aduce aminte de traditia familiei si a locului din care provine: 29 Februarie este singura zi in care o femeie poate sa ceara mana unui barbat in casatorie .[:))]

Astfel ea se decide sa plece spre Dublin si sa … “onoreze” traditia. Zborul spre Dublin insa este deviat din cauza unei furtuni si astfel Anna ajunge la un pub dintr-un orasel irlandez la foarte mare distanta. Aici, Anna il cunoaste pe barman … cel care pana la urma se ofera sa o duca la Dublin, cel care ii va schimba viata.

P.S Calatoria celor 2 spre Dublin este plina de “evenimente”. Am ras cu lacrimi! Enjoy!

P.P.S Daca iti plac comediile romantice si vrei sa fii la curent cu cele mai noi/bune aparitii, atunci da like paginii de facebook : Comedii Romantice.

One Response to “Leap Year (2010)”
  1. GiacomO November 22, 2010

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *