Love Always, Santa (2016)

Avand in vedere codul portocaliu de ninsori de ieri si zapada destul de mare care s-a depus in Brasov, m-am gandit ca ar fi cazul sa ma uit la un film de Craciun. S-ar putea spune ca intru incet dar sigur in spiritul sarbatorilor de iarna. Sper ca de Craciunul acesta sa avem zapada! Anul trecut am fost foarte dezamagit de lipsa ei.

Revenind la subiect, in timpul cautarilor mele am dat peste o comedie romantica/drama romantica foarte frumoasa. Numele ei: Love Always, Santa (2016). Povestea acestui film este atat de draguta incat nu are cum sa nu va placa. Va recomand sa-l treceti pe lista.

Apropo, am vazut filmul pe Hallmark. Nu a fost produs de ei, dar este seamana foarte mult cu productiile lor.

Povestea: Fiica unei vaduve ii scrie o scrisoare lui Mos Craciun, cerandu-i ca mama ei sa gaseasca din nou dragostea. Scrisoarea ajunge din intamplare la un scriitor foarte cunoscut care, impresionat de povestea fetei, se decide sa ii raspunda.

Raspunsul este atat de frumos incat fata ii da scrisoarea mamei ei. Fiind miscata de cuvintele lui “Mos Craciun”, ea ii scrie inapoi si, in scurt timp, cei doi ajung sa “vorbeasca” aproape zilnic…

No Responses to “Love Always, Santa (2016)”

Leave a Reply

Your email address will not be published.