Love by the Book (2014)

La fel ca foarte multi dintre noi, Emma Graham (Leah Renee) a crescut citind basme/povesti de dragoste si a sperat mereu ca intr-o zi va intalni dragostea adevarata si va trai fericita pana la adanci batraneti. Cu toate ca asta nu s-a intamplat, pentru ca viata este total diferita de basme, Emma a ramas o romantica incurabila. Incercand sa uite de dragoste, ea a decis sa-si foloseasca toata energia pentru pasiunea ei.

Pasiunea ei? Libraria pe care a construit-o asa cum orice iubitor de carti ar face-o. Intr-o zi, una in care speranta ei de a gasi dragostea adevarata incepea sa-si piarda din puteri, Emma are onoarea de a cunoaste doi barbati. Primul, Eric (Kristopher Turner) fiul unui afacerist care a ajutat-o sa-si deschida libraria, este fix opusul ei. Pe scurt, Greg nu crede in povesti sau in romantism, vrea sa ii imbunatateasca afacerea si se cearta mai mereu cu ea.

Al doilea, Landon, este exact printul din povesti pe care Emma si l-a imaginat: este un romantic incurabil, iubeste sa calatoreasca, are o familie bogata, este voluntar la un adapost de caini deschis de parintii lui si iubeste poezia. Evident, ea va trebui sa faca o alegere. Cine este printul ei din povesti? Landon, romanticul incurabil pe care l-a asteptat toata viata sau Eric, tipul insuportabil cu care se cearta mereu.

Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *