Love in Paradise (2016)

Love in Paradise (2016) este o alta comedie romantica marca Hallmark pe care ar trebui sa o aveti in vedere. Dupa cum ati putut observa, in ultima perioada am descoperit ca am o anumita atractie pentru filmele produse de canalul american. S-ar putea spune ca am gusturi bune in materie de filme romantice… Si da, stiu, cam toate povestile seamana intre ele si finalul lor este previzibil, dar asta nu le face mai putin placute/dragute/romantice/recomandabile.

Spre supriza mea, desi finalul este previzibil, povestea acestui film este suficient de interesanta si noua incat sa nu semene cu alte productii din aceasta categorie. Presimt ca o sa va placa. Presimt ca o sa va placa foarte mult. Trebuie doar sa aveti incredere in recomandarile mele.

Povestea: Heather (Emmanuelle Vaugier) si tatal ei, unul dintre cei mai cunoscuti cowboy din SUA, traiesc in una din cele mai frumoase ferme din Montana. Timp de foarte multi ani, cei doi au trait din veniturile obtinute din turism si nu au avut niciodata probleme in a atrage noi vizitatori. Dar vremurile se schimba mereu, iar Heather simte ca ar fi cazul sa faca ceva pentru a promova ferma.

Pentru a face asta, ea se hotaraste sa cheme un cowboy celebru in vizita. Problema? Cowboy-ul ales, Avery Ford (Luke Perry), un actor foarte cunoscut pentru filmele western in care a jucat, este doar un… actor. Pe scurt, Avery nu are nici cea mai mica legatura cu viata de la tara: nu stie sa calareasca, nu iubeste animalele, nu suporta sa stea fara telefon, tableta si internet, nu are nici cea mai mica atractie pentru modul de viata al unui cowboy.

Dupa cum va puteti imagina, Heather are un mic soc in momentul in care afla ca Avery nu se pricepe la nimic. Si de aici incepe distractia…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *