Love’s Complicated (2016)

Love’s Complicated (2016) este o alta comedie romantica/drama romantica marca Hallmark pe care ar trebui sa o aveti in vedere. Dupa cum ati putut observa, in ultima perioada am descoperit ca am o anumita atractie pentru filmele produse de canalul american. Si da, stiu, cam toate povestile seamana intre ele si finalul lor este previzibil, dar asta nu le face mai putin placute/dragute/romantice/recomandabile.

Spre supriza mea, desi finalul este previzibil, povestea acestui film este suficient de interesanta si noua incat sa nu semene cu alte productii din aceasta categorie. Presimt ca o sa va placa. Presimt ca o sa va placa foarte mult.

Povestea: Desi viata ei pare perfecta (iubit inteligent si de succes, cariera de succes, fiica unui senator), Leah pare sa aiba numai probleme in ultima perioada. Cea mai mare problema? Leah, pentru ca a urat intotdeauna conflictul, este mult prea draguta cu toata lumea si nu poate sa refuze pe nimeni. Dupa cum va puteti imagina, aceasta lipsa de conflict din viata o afecteaza foarte mult.

Ca sa o ajute (sau ca sa se ajute pe el), iubitul lui Leah o convinge sa se inscrie la un curs de “conflict management”, loc in care il intalneste pe cel mai mare critic al ei. De aici, evident, incepe distractia…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *