Mrs. Miracle (2009)

La recomandarea unui vizitator, m-am decis acum cateva zile sa ma uit la filmul Mrs. Miracle (2009) : film de Craciun / comedie romantica de Craciun. In opinia lui, acest film merita un loc in Top 15 Filme de Craciun (top alcatuit de mine; include filmele mele preferate de Craciun), ceea ce nu a putut decat sa-mi starneasca curiozitatea.

Despre ce este vorba in film : Cand si ultima menajera a lui Seth Webster isi da demisia, din cauza comportamentului si obiceiurilor atat ale lui cat si ale celor doi baieti gemeni ai lui, rabdarea sa ajunge la un final. Craciunul se aproprie iar casa lui e un dezastru. Desi cauta o menajara la toate agentiile de profil nu are niciun un succes. Asta pana apare doamna Merkle, numita Mrs. Miracle (doamna Miracol) de catre copii.

Aparitia doamnei Merkle devine cel mai bun lucru care i s-a intamplat lui Seth pentru ca ea reuseste sa indrepte toate lucrurile, inclusi vietile altor oameni. Seth incepe o relatie cu Reba, proprietare unei agentii de turism si o femeie pentru care tot gasea pretexte sa o vada.

Pentru ca relatia lor sa mearga insa, amindoi trebuie sa treaca peste trecut. Seth refuza sa cante la pian, lucru la care a renuntat dupa moartea sotiei lui, iar Reba nu vrea sub nici o forma sa-si ierte sora care i-a ruinat nunta dupa ca a fugit cu logdnicul ei.

Doamna Merkle (Mrs. Miracle) ii ajuta insa … va putea sa-i faca sa treaca peste trecut ?

P.S Daca iti plac comediile romantice si vrei sa fii la curent cu cele mai noi/bune aparitii, atunci da like paginii de facebook : Comedii Romantice.

4 Responses to “Mrs. Miracle (2009)”
  1. GiacomO January 31, 2011
  2. admin January 31, 2011
  3. val33ntyn January 31, 2011
  4. Mihai February 1, 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published.