Naughty and Nice (2014)

Se apropie Craciunul, dragii mei. Sper ca ati fost cuminti si v-ati pregatit moral pentru toate cadourile pe care o sa le primiti. O sa fie un Craciun de neuitat. Ca sa contribui la aceasta atmosfera, m-am gandit inca de la inceputul luni ca ar fi frumos sa va recomand cat mai multe filme bune dedicate sarbatorilor de iarna. Sper ca v-au placut cele despre care am scris pana acum. Daca le-ati vazut pe toate, nu va faceti griji, inca mai am multe recomandari de facut.

Una dintre aceste recomandari este Naughty and Nice (2014), un alt film de Craciun foarte reusit. Iubitorii genului “comedii romantice” vor iubi aceasta poveste. Garantez asta.

Povestea: Pepper Sterling, o persoana foarte controversata/sufletul unui post de radio, este cel mai cunoscut dj din Los Angeles. In urma unei farse pe care o face in timpul emisiunii lui, Pepper reuseste sa strice casnicia unui sponsor al trustului media pentru care lucreaza si sa-si enerveze extrem de tare sefii. Ca pedeapsa pentru gafa lui, Pepper este trimis sa ajute o emisiune locala dintr-un loc izolat, unde nu poate deranja pe nimeni.

Acolo, insa, el o intalneste Sandra Love, o romantica incurabila, fix opusul lui. Dupa cum va puteti da seama, cei doi se cearta la prima emisiune in direct si reusesc sa intre in atentia tuturor. Cum se va adapta Pepper la noua lui viata? Va reusi el sa se intoarca in Los Angeles? Cum se va intelege cu noua lui colega? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published.