One Starry Christmas (2014)

“True love conquers all/Amor Vincit Omnia/Dragostea adevarata invinge totul.” Banuiesc ca foarte multi dintre noi au crezut si poate ca inca mai cred in aceste cuvinte. Nu cred ca cineva de pe lumea aceasta isi doreste cu adevarat sa fie singur. Asa ca traim si speram mereu ca intr-o zi vom gasi pe cineva care va schimba totul, ca vom intalni persoana cu care o sa vrem sa traim pentru totul restul vietii. Si banuiesc ca speranta moare ultima. De ce sa nu credem intr-o aparenta iluzie? Pana la urma este o iluzie frumoasa. Ar fi pacat sa o lasam sa moara fara sa luptam pentru ea.

De ce va spun toate aceste lucruri? Pentru ca “dragostea adevarata” este tema recomandarii de astazi, un film pe care trebuie neaparat sa il vedeti. Numele lui: One Starry Christmas (2014). Da, si aceasta comedie romantica este produsa de canalul Hallmark. Incep sa dezvolt o adevarata pasiune pentru filmele lansate de ei. Dar banuiesc ca ati observat asta deja.

Povestea: Cu toate ca are toate motivele sa fie bucuroasa, avand in vedere ca si-a terminat doctoratul si se apropie sarbatoarea ei preferata (Craciunul), Holly primeste o veste proasta de la iubitul ei Adam. O afacere foarte mare trebuie rezolvata, asa ca Adam se decide sa o lase Holly singura de sarbatori si sa plece la New York.

Dorind sa ii faca o surpriza lui Adam si parintilor ei, Holly ia primul autobuz spre New York. Problema? Autobuzul are probleme pe drum. Spre norocul ei, ea il intalneste pe Luke, un cowboy extrem de interesant, genul de persoana care ii poate schimba viata…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *