Paris – When It Sizzles (1964)

A trecut prea mult timp de cand nu am mai vazut o comedie romantica cu Audrey Hepburn asa ca m-am simtit obligat sa remediez greseala. Recomandarea de astazi, Paris – When It Sizzles (1964), una dintre cele mai bune comedii romantice pe care puteti sa le vedeti. Nu cred ca o sa mai apara vreodata o actrita care sa imi placa atat de mult ca Audrey. Acum inteleg si eu de ce a fost atat de admirata… si inca mai este.

Ah da, se pare ca producatorii comediei romantice Alex&Emma, o alta preferinta de-a mea, s-au inspirat putin din acest film.

Revenind la Paris – When It Sizzles, filmul ne spune povestea unui scenarist, Richard Benson (William Holden), care a avut aproape un an la dispozitie sa scrie scenariul unui film dar a fost ocupat cu alte lucruri: bautura, femei, calatorii, cazinouri si altele. Astfel, dupa foarte multa distractie si o gramada de datorii, Richard are nevoie de bani si o singura varianta pentru a-i obtine: sa termine scenariul respectiv in doua zile.

Avand nevoie de ajutor, el o angajeaza Gabrielle Simpson (Audrey Hepburn), o secretara. Problema? Pe langa partea de timp, Richard nu are nici cea mai mica idee despre cum ar trebui sa fie scenariul dar frumoasa lui secretara pare sa-l inspire mai mult decat si-ar fi imaginat ca este posibil…

No Responses to “Paris – When It Sizzles (1964)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *